TV-Visie Trofee 2008: dinsdag = vrouwendag

dinsdag 2 december 2008

We kennen ondertussen al de genomineerden in de categorieŽn 'Revelatie van 2008' en 'Leukste Mannelijke Schermgezicht van 2008', maar er waren dit jaar ook heel wat vrouwen te bewonderen op de Vlaamse tv-schermen. Daarom ook de categorie 'Leukste Vrouwelijke Schermgezicht van 2008'. We stellen graag de genomineerden aan je voor.

I


n de derde categorie genomineerden kies jij wie volgens jou de leukste vrouw op tv was. Bij welke dame ging je spontaan springen toen bekend raakte welk programma ze ging presenteren? Of door welke dame raakte je meteen ontroerd toen ze in jouw favoriete fictieserie of film tevoorschijn kwam? Kortom: wie was jouw favoriete tv-dame van 2008? Haal het tromgeroffel maar boven, want hier zijn de 10 genomineerden in de categorie 'Leukste Vrouwelijke Schermgezicht van 2008'.

  • Veerle Baetens
  • Anke Buckinx
  • Anne De Baetzelier
  • Rani De Coninck
  • Geena Lisa
  • Cathťrine Moerkerke
  • Roos Van Acker
  • Francesca Vanthielen
  • Dina Tersago
  • Yasmine

Alle genomineerden waarop jij, als bezoeker van TV-Visie, vanaf vrijdag 5 december kan stemmen werden de voorbije weken zorgvuldig door de redactieleden van TV-Visie uitgekozen. Uit een lijst van jewelste hebben we per categorie tien finalisten geselecteerd. In totaal zijn er dus 50 genomineerden. Per categorie zal er een winnaar zijn. En JIJ beslist!

Stemmen kan vanaf NU! Klik hier voor het enige echte officiŽle stemformulier.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op Eťn.

Dossiers