'TV-Visie Trofee 2008': de eerste genomineerden!

zondag 30 november 2008

Eindelijk is het zover... De aftrap van de TV-Visie Trofee 2008 is gegeven! Vanaf vandaag geven we per dag een deel van de genomineerden vrij. In totaal zijn er vijf categorien. Dat betekent dat je op donderdag 4 december alle genomineerden kent. Stemmen kan vanaf vrijdag 5 december. Vandaag deel 1: 'D revelatie van 2008'.

E


erst nog even duiden: alle genomineerden waarop jij, als bezoeker van TV-Visie, vanaf vrijdag kan stemmen werden de voorbije weken zorgvuldig door de redactieleden van TV-Visie uitgekozen. Uit een longlist van jewelste hebben we per categorie tien finalisten geselecteerd. In totaal zijn er dus 50 genomineerden. Per categorie zal er een winnaar zijn. En JIJ beslist!

'D revelatie van 2008'
In de eerste categorie kan je kiezen welk tv-programma in 2008 voor jou echt TOP was. Voor welk programma bleef je thuis en tijdens welk tv-moment werd je pas cht boos toen de telefoon rinkelde en je een spannend stuk miste? Bekijk nu snel de keuzelijst van de eerste categorie:

  • 'Alles Moet Weg' - vtm
  • 'Doodgraag Leven' - En
  • 'Dokters Van Morgen' - En
  • 'Fans' - En
  • 'Katarakt' - En
  • 'Mijn Restaurant!' - vtm
  • 'Peter Live' - En
  • 'Sara' - vtm
  • 'Vermist' - VT4
  • 'Zone Stad' - vtm

De genomineerden staan alfabetisch gerangschikt. Dit is een bewuste keuze, want JIJ beslist uiteindelijk wie met de prijzen gaat lopen.

Maandag stellen we de genomineerden voor in de categorie 'Het Leukste Mannelijke Schermgezicht van 2008'.

Stemmen kan vanaf NU! Klik hier voor het enige echte officile stemformulier.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers