'TV-Visie Trofee 2008': de eerste genomineerden!

zondag 30 november 2008

Eindelijk is het zover... De aftrap van de TV-Visie Trofee 2008 is gegeven! Vanaf vandaag geven we per dag een deel van de genomineerden vrij. In totaal zijn er vijf categorien. Dat betekent dat je op donderdag 4 december alle genomineerden kent. Stemmen kan vanaf vrijdag 5 december. Vandaag deel 1: 'D revelatie van 2008'.

E


erst nog even duiden: alle genomineerden waarop jij, als bezoeker van TV-Visie, vanaf vrijdag kan stemmen werden de voorbije weken zorgvuldig door de redactieleden van TV-Visie uitgekozen. Uit een longlist van jewelste hebben we per categorie tien finalisten geselecteerd. In totaal zijn er dus 50 genomineerden. Per categorie zal er een winnaar zijn. En JIJ beslist!

'D revelatie van 2008'
In de eerste categorie kan je kiezen welk tv-programma in 2008 voor jou echt TOP was. Voor welk programma bleef je thuis en tijdens welk tv-moment werd je pas cht boos toen de telefoon rinkelde en je een spannend stuk miste? Bekijk nu snel de keuzelijst van de eerste categorie:

  • 'Alles Moet Weg' - vtm
  • 'Doodgraag Leven' - En
  • 'Dokters Van Morgen' - En
  • 'Fans' - En
  • 'Katarakt' - En
  • 'Mijn Restaurant!' - vtm
  • 'Peter Live' - En
  • 'Sara' - vtm
  • 'Vermist' - VT4
  • 'Zone Stad' - vtm

De genomineerden staan alfabetisch gerangschikt. Dit is een bewuste keuze, want JIJ beslist uiteindelijk wie met de prijzen gaat lopen.

Maandag stellen we de genomineerden voor in de categorie 'Het Leukste Mannelijke Schermgezicht van 2008'.

Stemmen kan vanaf NU! Klik hier voor het enige echte officile stemformulier.

DOSSIER: TV-Visie trofee 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in n nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers