TV-Visie Poll: welke zender geniet dit najaar jouw voorkeur?

zondag 2 september 2007

'Het is weer voorbij, die mooie zomer'. Spijtig voor de mensen die terug een vol jaar werken of school voor de boeg hebben, maar voor tv-kijkers is het hoogseizoen terug begonnen! In de nieuwste TV-Visie Poll peilen we naar de zender die jouw voorkeur draagt dit najaar.

D


e voorbije zomer was niet alleen een sombere zomer qua zon-uren, maar ook op televisiegebied was vooral somberheid troef. De herhalingen vlogen ons rond de oren, en die herhalingenstrijd werd overtuigend gewonnen door En en dit vooral dankzij 'FC De Kampioenen'.

Maar nu de zomer voorbij is stellen de Vlaamse zenders terug alle grote kanonnen op, met nieuwe programma's en nieuwe reeksen van succesverhalen. Zo komen zowel VRT als VTM met sociale experimenten en fictie en komt VT4 met het allereerste SBS-programma voor Goedele Liekens en nieuwe reeksen van succesvolle realityshows.

TV-Visie is benieuwd naar jouw mening! Op welke zender staat jouw televisie vooral dit najaar?

Laat je stem horen in onze TV-Visie Poll.

Uitgebreid reageren kan zoals steeds in het TV-Visie Forum.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers