Topmodel Ingrid Seynhaeve op KANAALTWEE

vrijdag 6 juli 2007

Dit najaar brengt KANAALTWEE in samenwerking met productiehuis Eyeworks 'Topmodel'. Deze nieuwe productie – gebaseerd op een eigen format van Eyeworks – toont de zoektocht van een groep professionals naar een Vlaams meisje dat het kan waarmaken in de wereld van de internationale topmodellen. De winnares krijgt een contract van het gerenommeerde modellenagentschap Dominique Models.

M


eer dan 2000 Vlaamse meisjes hebben zich intussen kandidaat gesteld voor dit programma. Op de inschrijvingsdagen stelden we – tot grote vreugde van de 'model scouts' – vast dat Vlaanderen over nog heel wat potentieel catwalk-talent beschikt.

Op dit moment kunnen we nog geen extra informatie prijsgeven over het concept van het programma. De reden hiervoor is eenvoudig : de kandidates moeten allemaal met dezelfde bagage beginnen, zonder dat ze zich op één of meerdere aspecten van dit programma kunnen voorbereiden. Maar... in september mag u van ons heel wat extra informatie in primeur verwachten.

We stellen u nu wél al de presentatrice voor die dit programma voor ons zal hosten : Ingrid Seynhaeve. We zijn bijzonder trots dat een internationaal topmodel die op de catwalk van alle grote couturiers gelopen heeft, tijdelijk terugkeert naar haar Vlaamse thuisbasis om er voor KANAALTWEE een programma te presenteren.

Ingrid Seynhaeve
Toen Ingrid op 18-jarige leeftijd in New York 'Elite Supermodel Of The World' won, betekende dat meteen het startschot van haar glamoureuze carrière in de wereld van de high fashion. Met een contract van het prestigieuze Elite Models op zak, vestigde ze zich permanent in New York. Ze verscheen in tal van edities van de Sports Illustrated Swimsuit Issue en was het gezicht van reclamecampagnes voor Victoria's Secret, Ralph Lauren, Christian Dior, Guess, Anne Klein, Buffalo Jeans, Anna Molinari, Nivea en Neutrogena. Ze was de host van een beauty video voor MTV's House Of Style, was samen met Bridget Hall te zien in een muziekvideo van Customs en samen met Naomi Campbell in een video voor Joe Pesci.

Ze liep reeds op de catwalk van zowat alle grote couturiers en won de Venus Award, die aangeeft dat een model hét gezicht van een modeseizoen is en bijgevolg een enorm gegeerde trofee is in modellenkringen. Ze prijkte in Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Max, Photo, Paris Match en vele andere modebladen en magazines. Ze werkte voor de lens van wereldvermaarde fotografen zoals Patrick Demarchelier, Bruce Weber, David LaChapelle, Arthur Elgort, Helmut Newton, Michael Thompson, Tiziano Magni, Dewey Nicks, Antoine Verglas, Steven Klein en Peter Lindberg, om er maar enkele te noemen.

Ingrid heeft Vlaamse roots : haar familie woont nog steeds in het West-Vlaamse Menen. Zijzelf reist heel de wereld rond vanuit haar thuishavens New York City en Parijs. Ze houdt van outdoor sporten zoals snowboarden, parachutespringen en diepzeeduiken.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chaussée d'Amour' (foto: © TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jérôme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chaussée d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers