Topmodel Ingrid Seynhaeve op KANAALTWEE

vrijdag 6 juli 2007

Dit najaar brengt KANAALTWEE in samenwerking met productiehuis Eyeworks 'Topmodel'. Deze nieuwe productie gebaseerd op een eigen format van Eyeworks toont de zoektocht van een groep professionals naar een Vlaams meisje dat het kan waarmaken in de wereld van de internationale topmodellen. De winnares krijgt een contract van het gerenommeerde modellenagentschap Dominique Models.

M


eer dan 2000 Vlaamse meisjes hebben zich intussen kandidaat gesteld voor dit programma. Op de inschrijvingsdagen stelden we tot grote vreugde van de 'model scouts' vast dat Vlaanderen over nog heel wat potentieel catwalk-talent beschikt.

Op dit moment kunnen we nog geen extra informatie prijsgeven over het concept van het programma. De reden hiervoor is eenvoudig : de kandidates moeten allemaal met dezelfde bagage beginnen, zonder dat ze zich op n of meerdere aspecten van dit programma kunnen voorbereiden. Maar... in september mag u van ons heel wat extra informatie in primeur verwachten.

We stellen u nu wl al de presentatrice voor die dit programma voor ons zal hosten : Ingrid Seynhaeve. We zijn bijzonder trots dat een internationaal topmodel die op de catwalk van alle grote couturiers gelopen heeft, tijdelijk terugkeert naar haar Vlaamse thuisbasis om er voor KANAALTWEE een programma te presenteren.

Ingrid Seynhaeve
Toen Ingrid op 18-jarige leeftijd in New York 'Elite Supermodel Of The World' won, betekende dat meteen het startschot van haar glamoureuze carrire in de wereld van de high fashion. Met een contract van het prestigieuze Elite Models op zak, vestigde ze zich permanent in New York. Ze verscheen in tal van edities van de Sports Illustrated Swimsuit Issue en was het gezicht van reclamecampagnes voor Victoria's Secret, Ralph Lauren, Christian Dior, Guess, Anne Klein, Buffalo Jeans, Anna Molinari, Nivea en Neutrogena. Ze was de host van een beauty video voor MTV's House Of Style, was samen met Bridget Hall te zien in een muziekvideo van Customs en samen met Naomi Campbell in een video voor Joe Pesci.

Ze liep reeds op de catwalk van zowat alle grote couturiers en won de Venus Award, die aangeeft dat een model ht gezicht van een modeseizoen is en bijgevolg een enorm gegeerde trofee is in modellenkringen. Ze prijkte in Vogue, Elle, Harper's Bazaar, Max, Photo, Paris Match en vele andere modebladen en magazines. Ze werkte voor de lens van wereldvermaarde fotografen zoals Patrick Demarchelier, Bruce Weber, David LaChapelle, Arthur Elgort, Helmut Newton, Michael Thompson, Tiziano Magni, Dewey Nicks, Antoine Verglas, Steven Klein en Peter Lindberg, om er maar enkele te noemen.

Ingrid heeft Vlaamse roots : haar familie woont nog steeds in het West-Vlaamse Menen. Zijzelf reist heel de wereld rond vanuit haar thuishavens New York City en Parijs. Ze houdt van outdoor sporten zoals snowboarden, parachutespringen en diepzeeduiken.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers