Toewijzing uitzendrechten voetbal opnieuw uitgesteld

vrijdag 30 mei 2008

Nog steeds is er geen akkoord over de toewijzing van de uitzendrechten voor de Belgische voetbalcompetitie. De Profliga heeft zijn beslissing opnieuw uitgesteld tot dinsdag 3 juni. Normaal gezien had het contract al rond moeten zijn op vrijdag 19 mei.

B


innen de Profliga moeten alle beslissingen unaniem genomen worden. Net daar knelt het schoentje, want de verschillende leden van de Profliga geraken het niet eens over het bod van 45,7 miljoen euro per seizoen dat telecomgroep Belgacom deed samen de openbare omroepen VRT/RTBF.

De Profliga hadden gerekend op een bod van 50 miljoen euro, maar dat streefdoel is dus niet gehaald.

'Er is wel een grote sprong voorwaarts genomen richting unanimiteit, maar een definitieve beslissing kan pas dinsdag genomen worden', aldus de Profliga.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Nieuw voetbalcontract 2009-2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van Bütgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers