Toewijzing uitzendrechten voetbal opnieuw uitgesteld

vrijdag 30 mei 2008

Nog steeds is er geen akkoord over de toewijzing van de uitzendrechten voor de Belgische voetbalcompetitie. De Profliga heeft zijn beslissing opnieuw uitgesteld tot dinsdag 3 juni. Normaal gezien had het contract al rond moeten zijn op vrijdag 19 mei.

B


innen de Profliga moeten alle beslissingen unaniem genomen worden. Net daar knelt het schoentje, want de verschillende leden van de Profliga geraken het niet eens over het bod van 45,7 miljoen euro per seizoen dat telecomgroep Belgacom deed samen de openbare omroepen VRT/RTBF.

De Profliga hadden gerekend op een bod van 50 miljoen euro, maar dat streefdoel is dus niet gehaald.

'Er is wel een grote sprong voorwaarts genomen richting unanimiteit, maar een definitieve beslissing kan pas dinsdag genomen worden', aldus de Profliga.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Nieuw voetbalcontract 2009-2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

'Brasserie Romantiek' is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse. Het wordt met succes gerund door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Vanavond is het Valentijn, een van de drukste avonden van het jaar. Angelo zorgt voor een gepast liefdesmenu en Pascaline heeft de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascalines oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos, maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline, door Franks onverwachte komst, haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet...

'Brasserie Romantiek', om 21.30 uur op VTM.

Dossiers