Toewijzing uitzendrechten voetbal opnieuw uitgesteld

vrijdag 30 mei 2008

Nog steeds is er geen akkoord over de toewijzing van de uitzendrechten voor de Belgische voetbalcompetitie. De Profliga heeft zijn beslissing opnieuw uitgesteld tot dinsdag 3 juni. Normaal gezien had het contract al rond moeten zijn op vrijdag 19 mei.

B


innen de Profliga moeten alle beslissingen unaniem genomen worden. Net daar knelt het schoentje, want de verschillende leden van de Profliga geraken het niet eens over het bod van 45,7 miljoen euro per seizoen dat telecomgroep Belgacom deed samen de openbare omroepen VRT/RTBF.

De Profliga hadden gerekend op een bod van 50 miljoen euro, maar dat streefdoel is dus niet gehaald.

'Er is wel een grote sprong voorwaarts genomen richting unanimiteit, maar een definitieve beslissing kan pas dinsdag genomen worden', aldus de Profliga.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Nieuw voetbalcontract 2009-2011

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers