TMF-vj An Lemmens naar KANAALTWEE

donderdag 9 augustus 2007

An Lemmens zet vanaf oktober een nieuwe stap in haar tv-carrière. Haar eerste grote opdracht bij de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) wordt een eigen, avontuurlijk programma dat in het voorjaar van 2008 wordt uitgezonden. Omwille van discretie-redenen naar de kandidaten van dit nieuwe programma toe, zijn er momenteel nog geen extra details. Voortijdige informatie brengt het programmaconcept namelijk in het gedrang.

J


an Segers, Algemeen Programmadirecteur bij VMMa : "We zijn blij An te mogen verwelkomen. We zijn ervan overtuigd dat haar energieke enthousiasme en haar unieke eigen stijl de kijkers van onze zenders zeker zal aanspreken."  

An Lemmens is sinds 2003 aan de slag als VJ bij TMF. Ze studeerde voor dierenartsassistente en werkte samen met haar beste vriendin in een sneakershop toen een TMF-regisseur haar ontdekte tijdens het optreden van Moloko op Marktrock 2003. Enkele screentests later stond ze voor een bomvol Sportpaleis tijdens haar eerste TMF Awards. En het zal tevens op die TMF Awards zijn dat ze dit jaar in oktober haar carrière bij TMF zal afronden.  

An heeft al heel wat presentatie-werk op haar naam staan. Op TMF presenteerde ze 'Zoom' met VJ Olli. Later kwamen de zomerprogramma's 'Splash' en 'Al Frisko', 'Double Trouble', 'Dump Your Boyfriend', 'TMF Café', 'Dance 'n' Hold' en 'Oh My God!'. Ook in de festivalreports, 'De Afrekening', 'An Tour' en 'Tattoo Tales' kon An haar grenzeloze 'joie de vivre' kwijt. In de loop der jaren heeft de hippe blondine tevens een massa grote namen uit de muziekwereld mogen interviewen. An is 26 en verloofd met TMF-VJ Sean, tevens bekend van Nailpin.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers