TMF mikt op sterk najaar met eigen formats

vrijdag 5 oktober 2007

Met een gemiddeld marktaandeel van 2.5% (jan.-sept. 2007, 13-30) bereikt TMF dagelijks zowat 143.000 jongeren via de televisie. Voeg daar nog eens de dagelijkse 10.000 unieke tmf.be bezoekers en de 50.000 lezers van het TMF Magazine aan toe en dan wordt al gauw duidelijk dat TMF Vlaanderens grootste jongerenzender is.

V


oor dit najaar heeft TMF, naast pakken muziek, weer een reeks nieuwe en ijzersterke formats klaarstaan. Stuk voor stuk eigen producties op maat van de jongerendoelgroep: eigentijds, een tikje eigenwijs en vooral rock 'n roll!

'Eat This!'
'Eat This!' is geen gewoon kookprogramma. Bij TMF mag het nl. allemaal wat ruiger én sneller. Daarom brengt TMF dit najaar de eerste rock 'n roll cooking show 'Eat This!'. VJ Sofie trekt in het gezelschap van kok Jeroen de Pauw naar de studentensteden met slechts 1 missie: het culinaire peil op de studentenkoten opkrikken!

Studenten kunnen via tmf.be de hulp van het "Eat This!"-team inroepen. Het ideale menu om de liefde van je leven compleet in te pakken, een crash course in 'katerfood' of dringend behoefte aan een energieboost voor de examens? VJ Sofie en kok Jeroen komen langs en maken er een flink feestje van!

'Eat This!', vanaf 7 november elke woensdag op TMF.

'Tattoo Tales, season 2'
VJ An gaat ook deze keer weer op zoek naar nóg meer stories from behind the needle… En deze keer stopt het niet bij tattoo's alleen. Zo neemt An de kijker mee naar een echte 'suspension' waarbij haken in de huid worden aangebracht en de persoon in kwestie wordt omhoog getakeld. Ook 'scarification' - waarbij littekens de vorm van een heuse tattoo aannemen – ontbreekt niet. Kortom: not for sissies!

'Tattoo Tales season 2', vanaf december op TMF.

LA Baby!
Los Angeles California… that's where it happens baby! VJ An neemt de kijker 6 weken lang mee op sleeptouw doorheen 'the city of angels'. Op bezoek bij pornoster Ron Jeremy, op stap in de meest exclusieve club mét obligate rockstar of op zoek naar een echte Hollywood mansion met de real-estate agent van de sterren. 'LA Baby!' Is als de stad zelf: één en al rock 'n roll, altijd verrassend en best wel naughty.

'LA Baby', vanaf 15 oktober op TMF.

'Olli Breekt Records'
VJ Olli houdt van uitdagingen, dat is het minste wat je kan stellen. Een geheel nieuwe format 'from the creators of Olli Duikt Onder'. 6 weken lang probeert Olli wereldrecords te verbreken. En uiteraard het ene al maffer dan het andere. Een ei droppen van een hoogte van 200m.? Een ton aardappelen schillen? Zo snel mogelijk een ui naar binnen spelen? Olli gaat de uitdaging aan!

'Olli Breekt Records', vanaf 17 oktober op TMF.

'But first... Telenet TMF Awards 2007'
Duizenden tellen af naar de Telenet TMF Awards 2007: het grootste Awards-event ooit! Nooit eerder werd er zo'n grote ééndags-live-TV-productie opgezet in België. Nationale en internationale artiesten worden gevolgd door niet minder dan 16 HD camera's zodat kijkers geen zweetdruppeltje of tranen hoeven te missen. Centraal staat een rond podium omringd door de meest spectaculaire lichtconstructie ooit. VJ's An, Lynn, Sean en Olli nemen de presentatie voor hun rekening. Dit alles, samen met de meer dan 10 vuurwerkmomenten, maken van Telenet TMF Awards 2007 één groot feest!

Telenet TMF Awards 2007 on TV
Zoals elk jaar kan je de Telenet TMF Awards ook helemaal volgen op TV.

'A*Day live from Hasselt'
Al vanaf 16u presenteert Caren vanuit het hart van de Telenet TMF Awards: de backstage artistlounge! Tot aan de klok van 19u ontvangt ze er genomineerden, peilt ze naar de zenuwen van de performers en stuurt ze Frank Molnar naar buiten om de fans op te warmen.

'A*Day live from Hasselt', zaterdag 13 oktober om 16.00 uur op TMF.

'A*Day VIP'
VJ's Sofie en Stijn gaan helemaal richting nok van de Ethias Arena waar de VIP zich bevindt. Bereid je voor op heel wat gossip, fashion en uiteraard de nodige glamour.

'A*Day VIP', zaterdag 13 oktober om 19.00 uur.

'Telenet TMF Awards – live show'
Het meest spectaculaire Awards-event van het jaar met tientallen nationale en internationale artiesten. Je maakt het mee van op de eerste rij!

'Telenet TMF Awards', zaterdag 13 oktober om 20.00 uur.

Voor wie echt niet meer kan wachten...
Wie niet meer kan wachten tot 13 oktober kan zich alvast verheugen op de 'Telenet TMF Awards Kick Off, fueled by Jägermeister'. Op donderdag 11 oktober neemt TMF Hasselt over en dat zullen ze geweten hebben! Het TMF circus start die dag om 16.00 uur op het Kolonel Dusartplein met een gratis festival. The Van Jets, Nailpin, Filip Kowlier spelen er een live set en Hermanos Inglesos, het hipste DJ-duo van het moment, maakt het feestje helemaal compleet.

Komt gerust lang of volg alles live vanaf 17.30 uur op TMF.

'Telenet TMF Awards Kick Off fueled by Jägermeister', donderdag 11 oktober vanaf 17.30 uur.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiële middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers