Terug op KANAALTWEE: nieuw seizoen 'Queer As Folk'

maandag 27 augustus 2007

Vlaanderen heeft er lang op moeten wachten, maar vanaf de eerste week van september pakt KANAALTWEE uit met het vierde seizoen van de populaire gay-serie 'Queer As Folk'. Vanaf 5 september, iedere woensdagavond, in de late uurtjes bij KANAALTWEE.

H


et nieuwe seizoen start met Brian die totaal aan de grond zit. Hij is werkloos en heeft een groot deel van zijn fortuin uitgegeven om de verkiezingscampagne van Stockwell te kelderen. Nu hij overladen wordt met talloze rekeningen, biedt Justin hem financile hulp aan. Maar een trotse Brian heeft daar geen oren naar. Hij zoekt naar een manier om professioneel de draad terug op te pikken. Een eigen reclamebureau lijkt de enige oplossing.

Melanie en Lindsay willen Ted een bezoekje gaan brengen in het afkickcentrum en vragen Emmett hen te vergezellen. Deze wimpelt dat voorstel met graagte af want Ted is de oorzaak voor zijn gebroken hart. Ondertussen gaat Ted in het centrum door een diep dal. Zijn ex-vriend Blake is er zijn enige steun en toeverlaat.

Michael is met Hunter ondergedoken in een motel om de jongeman uit de klauwen van zijn moeder te houden, maar ondertussen wordt Ben gecontacteerd door Hunters furieuze moeder die heel wat dreigementen uit aan het adres van het homokoppel.

'Queer As Folk', vanaf woensdag 5 september bij KANAALTWEE.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers