Terug bij JIM: nieuwe afleveringen 'Uninvited'

vrijdag 24 augustus 2007

Vanaf 5 september zijn the boys from Beerse back op JIM. De 3 maten zetten hun tocht verder langsheen exclusieve high-society-party's, ze schuimen de grootste internationale events af en vereeuwigen de unieke ontmoetingen met wereldbekende sterren met hun camera. Celebrities be aware, want geen enkele artiest ontsnapt aan het oog van de 'verborgen'camera.

Zal

het hen lukken om uninvited binnen te geraken op de Oscaruitreiking in Hollywood, de MTV Awards in Kopenhagen? En hoe zouden ze zich gedragen tijdens de persconferentie van de Ronde van Vlaanderen? We kunnen alvast verklappen dat Victoria Beckham, Katie Holmes, Paris Hilton en Giorgio Armani net iets te traag waren voor de Uninvited boys.

"Het wordt steeds moeilijker om goede evenementen te vinden. En het feit dat onze hoofden in heel Belgi op posters te bewonderen waren heeft het ons zeker niet gemakkelijker gemaakt. Gelukkig worden we in het buitenland nog altijd als ongevaarlijke sympathieke knullen beschouwd."vertelt David.

Michael:"Ik denk nu dat we letterlijk alle belangrijke evenementen in de wereld hebben gecrasht. We zijn begonnen in de parochiezaal en geindigd bij de Oscars. Onze missie is voltooid, tenzij er nog leven op andere planeten wordt gevonden."

'Uninvited', nieuwe afleveringen vanaf 5 september op JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers