Terug bij En: 'Man Bijt Hond'

dinsdag 21 augustus 2007

Waarom snakken rusthuisbewoners naar een rustgevende vakantie? Schuilt er werkelijk een Tyrannosaurus Rex in elke scharrelkip? En aan welke gevaren stellen politici zich bloot? Het zijn deze en andere levensvragen die Man bijt hond ook in zijn elfde seizoen interesseren. Want vanaf 3 september wil het En-magazine opnieuw het nieuws vermaken.

1


september 1997. 'Welkom bij Man Bijt Hond': weerklinkt het voor het eerst. Tien jaar lang al - u leest het ook elders - kleurt de dagelijkse mix van actualiteitsreportages en een rist rubrieken de En-avond. En dat zal in dit 11de seizoen niet anders zijn. Kort op de bal en spits van toon, zoals de kijker dat van Man bijt hond gewend is.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen wordt er nog hard gebrainstormd. Er komen nieuwe rubrieken bij en een aantal vaste waarden blijven behouden: Het kan wellicht alleen in het land van Margritte: een goed gesprek tussen een koffer en een toevallige voorbijganger. Ook dit seizoen staat 'De valies' op straat.

Toeval blijft de belangrijkste leidraad voor 'Wordt Gevolgd', dat ons van mensenleven naar mensenleven gidst. Verder vestigt 'Man Bijt Hond' dit jaar zijn aandacht op het verenigd Europa: via een grootse internationale enqute peilt het programma naar de ziel van de Europeaan. En omdat reporter Martin Heylen maar n afdoende remedie kent tegen reiskriebels, trekt hij op dit ogenblik dwars door China.

Dichter bij huis is er uitgebreid aandacht voor een aantal Vlaamse literaire klassiekers
Maar traditiegetrouw krijgt 'Man Bijt Hond' pas op het allerlaatste moment zijn definitieve vorm. Het resultaat zien we vanaf 3 september op En. Dit van maandag tot en met zaterdag om 19.40 uur en 's anderendaags in herhaling om 13.35 uur.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers