'Supernanny' brengt dit najaar terug rust in het gezin

donderdag 23 augustus 2007

De afgelopen weken heeft gedragstherapeute Wendy Bosmans niet stilgezeten. Onze 'Supernanny' trok door Vlaanderen om radeloze mama's en papa's te adviseren hoe ze hun 'onmogelijke' kinderen kunnen aanpakken. Zo gaf ze hen la carte opvoedingstips en gouden trucs om de rust en het samenleven in het gezin te herstellen.

D


e acht nagelnieuwe afleveringen van 'Supernanny' worden vanaf het nieuwe schooljaar uitgezonden. De gezinnen en de opvoedingsproblemen die aan bod komen zijn opnieuw zeer
divers, maar toch herkenbaar voor de kijker. Opvallend is wel dat dit keer niet alleen de kinderen uitblinken in creativiteit. Ook Wendy tovert een aantal trucs tevoorschijn om de bengels in volle actie te zien en hen extra goed in de gaten te houden, tot en met spionagemateriaal.

Zo trekt Wendy zich in Deinze geregeld terug in haar speciaal uitgeruste wagen om van op afstand te zien hoe de vijfjarige Dario en zijn tweejarig broertje Arno hun mama het bloed vanonder de nagels halen.

Bij Bianca en haar inwonende moeder Gerda krijgt onze 'Supernanny' met een probleem van een heel andere orde te maken. Ze moet de verveling te lijf gaan en ze leert mama opnieuw
kind te zijn.

Wendy zoekt ook een oplossing voor de Nigeriaan Uche en zijn halfbroertje Jarno, die allebei op alle mogelijk en onmogelijke manieren om de aandacht van hun mama strijden.

En dat ook een enig dochtertje haar ouders tot het uiterste kan drijven, daar is in Deurne de tweejarige Chayenne het levende bewijs van.

Bruikbare tips, herkenbare en pakkende situaties n een stevige portie actie en humor: deze mix maakt van 'Supernanny ' een leerrijk en boeiend programma, niet alleen voor ouders, maar voor iedereen die van kinderen houdt.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers