'Sterren op de Dansvloer': exit Wouter Van Bellingen

zaterdag 10 april 2010

Niet geheel onverwacht is er vrijdagavond een einde gekomen aan het 'Sterren op de Dansvloer'-avontuur van politicus Wouter Van Bellingen. Zelf ging hij er nog volledig voor, maar de jury en televisiekijkend Vlaanderen beslisten er anders over.

De deelname van Wouter Van Bellingen aan 'Sterren op de Dansvloer' is niet onopgemerkt gebleven. In de Vlaamse huiskamer viel hij op door zijn ongewone dansstijl, maar in zijn thuishaven Sint-Niklaas zorgde zijn deelname voor heel wat opschudding. Door zijn afwezigheid werd de gemeenteraad zelfs even geschorst.


Zijn dansprestaties waren dan misschien wel ondermaats, Van Bellingen had de steun van het publiek. Terwijl iedereen verwachtte dat hij als eerste de wedstrijd moest verlaten, steunde het publiek hem vorige week nog massaal. Hierdoor moest actrice Kadèr Gürbüz totaal onverwacht als eerste vertrekken.

Maar in de derde liveshow was 'Sterren op de Dansvloer' dan toch over en uit voor Van Bellingen. Na afloop van zijn exit verklaarde hij  dat hij zijn vertrek helemaal niet erg vindt. Bij de collega's van vtm.be zegt hij het volgende: 'Het heeft mijn lijn goed gedaan, ik heb mij geamuseerd en ik heb een vriendin voor het leven erbij: mijn danspartner Olga'.


Lees ook:
Wouter Van Bellingen over gemeenteraad-rel: 'Niets aan de hand'

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2010 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers