Stany Crets, Eva Brems en Bert Kruismans in finale 'De Allerslimste Mens'

woensdag 26 januari 2011

Wat een halve finale, woensdagavond op En. 'De Allerslimste Mens' heeft zijn rare kronkels van zijn format weer bewezen. Het gaat duidelijk niet alleen om 'de slimste' te zijn, maar vooral om het spel 'slim' te spelen. En vooral in dat laatste was Stany Crets bijzonder handig. Exit Ben Crabb dus, die nochtans het vuur aan de schenen van Bert Kruismans legde.

Voor het eerst kreeg Bert Kruismans wat weerwerk in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Heel even leek het erop dat Ben Crabbé zich automatisch kon plaatsen voor de grote finale. Maar uiteindelijk zette Bert Kruismans de kroon op het werk en stuurde hij Crabbé en Crets naar het finalespel.


Ben Crabbé was gewaarschuwd. Zijn tegenstrever, Stany Crets en in deze halve finale nochtans duidelijk het zwakke broertje, zou het finalespel zeer geslepen en tactisch spelen. En die voorspelling werd ook werkelijkheid. Ben Crabbé begon nochtans met bijna dubbel zoveel seconden, toch was Stany Crets hem te slim af. Exit Ben Crabbé, die naar eigen zeggen 'slecht' gespeeld had. Een onterecht en streng verdict voor zichzelf, dat vond ook presentator Erik Van Looy.

Donderdagavond weet Vlaanderen wie er met de titel aan de haal gaat. Eva Brems neemt het dan op tegen Bert Kruismans en Stany Crets.

Wie wordt volgens u 'De Allerslimste Mens ter Wereld'? Eva, Stany, of Bert?
Stem NU op jouw favoriet in onze POLL!


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier
dasm

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hoofdinspecteur Vera Stanhope moet op moordonderzoek nadat de verkoolde resten van een lichaam worden teruggevonden in de verbrandingsoven van een slachthuis. Er is maar weinig forensisch materiaal voorhanden, maar al snel blijkt dat het slachtoffer Harry Fenton is, een gerespecteerd politieman van de dienst fraudebestrijding van de politie van Northumberland.
'Vera', om 21.15 uur op En.

Dossiers