Sitcom 'De Hoppers' vanaf maandag nieuw op Ketnet

zondag 8 december 2019
Foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019

Ketnet zendt op 9 december de eerste aflevering van de nieuwe Vlaamse fictiereeks 'De Hoppers' uit. De reeks vertelt het verhaal van de gekke familie Hopper, met oa. zoon Arno die er alles aan doet om in zo kort mogelijke tijd rijk te worden. Zonder succes.

De rol van papa Geert is voor Bill Barberis, Liesa Naert speelt mama Jackie. Samen met dochter Daria (Emma Vanthielen) en zoon Arno (Thomas De Smet) beleven ze knotsgekke avonturen.


Eerste aflevering
Kijken naar 'De Hoppers' op Ketnet kan vanaf 9 december om 17.30 uur. In de Ketnet-app en op Ketnet.be is de eerste aflevering nu al exclusief beschikbaar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers