Showbizz Bart maakt televisiedebuut in 'VIPS'

zaterdag 31 december 2005

Het zijn mooie dagen voor Showbizz Bart (Q-Music)! Zoals voorspeld op onze redactie wordt de man met de platte tang één van de mediawatchers van Rani De Coninck in haar nieuwe, dagelijkse programma 'VIPS'.

Rani

De Coninck en twee vlotte mediawatchers brengen vanaf volgende week op een speelse en eigenzinnige manier het laatste showbizznieuws uit binnen- en buitenland op VTM in "VIPS", een live-studioprogramma met voorts ook leuke of onthullende beelden en reportages.


Gastvrouw Rani De Coninck ontvangt elke werkdag twee wisselende mediawatchers in haar studio. Het zijn mannen en vrouwen die zich thuis voelen in de showbizz en op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit die wereld. Samen nemen ze het showbizznieuws van de dag onder de loep. Hun commentaren zijn informatief met vaak leuke weetjes, maar tegelijkertijd ook speels en altijd met een knipoog. Die mediawatchers hebben allemaal ook hun eigen mening, die ze absoluut niet voor zichzelf wensen te houden. Op maandag 2 januari 2006 zijn Jo De Poorter en Annemie Ramaekers de mediawatchers.

"VIPS" bestaat uit drie grotere reportages, drie korte showflitsen met nieuws uit binnen- en buitenland, ondersteund met archiefbeelden, foto's en zoveel mogelijk beelden uit de actualiteit van het moment.

Er is uiteraard niet alleen wat al is gebeurd, maar ook wat nog komen moet. Met andere woorden: "VIPS" neemt al eens een kijkje bij programma's, personen, evenementen, die later op het scherm komen.

Televisiepersoonlijkheid Jo De Poorter is een creatieve duizendpoot: hij is journalist en presentator voor zowel radio als televisie en schrijft ook boeken en columns. Bovendien is hij een graag geziene gast op allerlei evenementen en feestjes waardoor hij de Vlaamse jetsetwereld vanbinnen en vanbuiten kent. De Poorter is een creatieve duizendpoot.

Annemie Ramaekers is freelance journaliste voor de krant Het Laatste Nieuws en specialiseerde zich daarvoor in showbizz en media. Zelf verscheen ze ook al een aantal keren op televisie. Zo was ze een tijdje geleden te zien als jurylid tijdens de preselecties van Eurosong en als gastvrouw in het VRT-programma "Zij aan Zij".

En dit zijn de andere mediawatchers die in VIPS hun opwachting zullen maken:

Bart Verbeeck werd bekend als Showbizz Bart in de ochtendshow van Q-music. Elke woensdag komt hij om 7u45 even langs bij Deckers & Ornelis om daar verslag uit te brengen over de wildste BV-feestjes en showbizz-events. De wereld van de VIPS werd sindsdien de natuurlijke biotoop van Bart.

Jan Van Den Berghe is actief als journalist, televisiemaker en publicist. Hij maakte de voorbije dertig jaar ruim 2.500 reportages in binnen- en buitenland, was hoofdredacteur van televisieprogramma's als Luc, Marlène en Royalty bij VTM en eindredacteur van het Canvas-programma Histories. Bovendien laat hij zich in zijn publicaties over de Belgische Dynastie gelden als een scherpzinnig royaltywatcher. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Noblesse Oblige (Kroniek van de Belgische adel), Kroniek van Honderd Jaar Europese Koningshuizen en De Schaduw van de Kroon (over de mythes en schandalen rond de Belgische dynastie).

Erlend Hamerlijnck is architect van opleiding en journalist van beroep. Als jetsetspecialist schrijft hij voor het weekblad Dag Allemaal en verdiept hij zich in het leven van Bekende Vlamingen. Hij werd vooral bekend met zijn spraakmakende interviews met illustere figuren als aartshertog Otto von Habsburg, keizerin Farah Diba van Iran, koning Leka van Albanië, prins Faiçal Bey van Tunesië, prinses Stéphanie van Windisch-Graetz en prinses Marie-Christine van België.
  • 'VIPS', maandag 2 januari 2006 om 18.00 uur op VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:50
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:55
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:25
    Geen uitzending
    05:55
    Plop & de Peppers
  • 02:25
    Geen uitzending
    01:35
    American Ninja Warrior
  • 01:10
    Geen uitzending
    01:05
    Impeachment: American Crime Story
  • 00:55
    Geen uitzending
    15:40
    All New Traffic Cops
  • 02:35
    JAG
    02:10
    Baywatch
  • 00:35
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 01:25
    Geen uitzending
    02:20
    Sports Late Night
  • 02:00
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 02:15
    Sydney Harbour Force
    02:25
    Two and a Half Men
  • 01:55
    Geen uitzending
    05:35
    The Block NZ
  • 01:20
    Geen uitzending
    08:30
    Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 02:45
    Mijn tuin
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 02:40
    De Garde van Gert
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 02:10
    MotoGP
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 02:35
    Dickensian
    02:45
    Midsomer Murders
  • 02:49
    NOS Journaal
    01:42
    Liefde voor het landgoed
  • 02:38
    Nieuwsuur
    08:03
    Petrus in het land
  • 01:51
    3voor12 presenteert..
    02:21
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal