SBS Belgium komt met weinig verrassingen

woensdag 20 augustus 2008

Ontslagnemend bestuurder van SBS Belgium Ricus Jansegers omschrijft de programmatie van VT4 en VIJFtv als 'een goede mix van vaste waarden en nieuwe producties'. Maar die nieuwe producties zijn bij beide zenders op n hand te tellen. Wel komen de sterkste vaste waarden terug, met als stokpaardje 'The Block Hoegaarden'.

D


e nieuwe producties bij VT4 zijn 'Help, Mijn Man Is Klusser', 'Keukenrebellen' en 'Oplichters'. Dat laatste is trouwens een nieuw programma van Tom Waes, waarin hij carte blanche krijgt om de Vlaming op allerlei manieren op te lichten.

Vaste waarden als 'Huizenjacht', 'The Block' en 'De Jeugd Van Tegenwoordig' mogen natuurlijk niet ontbreken. Opvallend is trouwens dat de nieuwe reeks van 'The Block' dit jaar op dinsdag n donderdag uitgezonden wordt. Twee afleveringen per week dus van Vlaanderens populairste verbouwprogramma.

Bij VIJFtv zijn er vier nieuwe producties. Met 'Schatten Op Zolder', 'Alles Nieuw', 'Tienermoeders' en 'Komen Eten' wordt vooral opnieuw de lifestyle-kaart getrokken. Natuurlijk mogen we ons dit najaar ook weer verwarmen aan nieuwe films en buitenlandse series.

SBS Belgium gaat het najaar met veel vertrouwen in, getuige het programmaschema dat nu al vrijgegeven wordt. Jansegers staat ons nog een laatste keer te woord: 'Vroeger hadden we schrik van de tegenprogrammering van En en Vtm. Nu voelen we ons sterk genoeg om ons programmaschema al openbaar te maken'.

Bron: De Redactie.be

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers