Ruth en Marc beiden weg uit 'De Mol'

maandag 8 februari 2016

Op het einde van de eerste aflevering van 'De Mol' zagen de kijkers hoe Ruth, de 46-jarige sales administrator uit Deurne als eerste het programma moest verlaten. Zij kreeg echter nog een tweede kans, maar dan moest ze kunnen rekenen op de hulp van de andere kandidaten.

Die kreeg ze niet, ze dacht de klus zelf nog te kunnen klaren, maar het lukte niet, dus exit Ruth. 'Die exit was een rotmoment', zegt Ruth, 'maar ik ben niet kwaad op mijn medekandidaten. Hoewel ik hoopte dat ze door mij niet te helpen toch een slecht geweten zouden hebben en zich niet goed zouden voelen. Maar ik heb 's anderendaags toch laten weten dat ik niet kwaad ben. Ik mis hen erg en wil hen terug zien.'


'Ik wou deelnemen aan 'De Mol' voor het avontuur, maar spelmatig had ik het niet in handen. Ik wist dan ook dat ik zeker niet tot het einde zou kunnen blijven, want ik wilde het ook plezant houden. In de groep zie ik nu wel het fanatisme groeien en iedereen is al eens verdacht geweest. Voor mij mag iedereen winnen maar het zal volgens mij toch iemand zijn die echt bezig is met het spel', zegt Ruth.

'Ik ben heel blij met mijn deelname, het was een toffe ervaring en ik zou het onmiddellijk opnieuw doen.'

De tweede afvaller is buschauffeur Marc (49) uit Noorderwijk. 'Ik ben zeker twintig jaar ouder geworden door 'De Mol', grapt Marc vanuit het buitenland via Skype. 'Ik had echt naar mijn deelname aan 'De Mol' uitgekeken en ik vond het tof, alleen is het spijtig dat er door de deelnemers zo fanatiek werd gespeeld en zoveel opgeschreven werd. Echt tot het waanzinnige toe. Maar eigenlijk waren al de kandidaten toffe mensen. Ik was ook wel graag De Mol geweest. 'De Mol' was een tof avontuur en ik ben echt blij dat ik het meegemaakt heb.'

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers