Ruth Becquart zint op wraak in het nieuwe seizoen van 'Gent-West'

dinsdag 29 januari 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Met gemiddeld 512 077 kijkers en 24.2% op VVA 18-54 was het eerste seizoen van 'Gent-West' vorig jaar meteen een schot in de roos voor VIER. Morgen gaat het nieuwe seizoen van de gevangenisreeks van start en daarin heeft hoofdpersonage Veronique (Ruth Becquart) maar één doel voor ogen: ze wil wraak nemen op de moordenaar van haar dochter Luna.

Na de moord op Kat Jacobs werd Veronique in afzondering geplaatst. Sam maakte van de situatie gebruik om de drugshandel binnen Gent-West in te palmen. Maar wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice De Sutter (Gert Portael) aan de slag gaat, wil ze de gevangenis drugsvrij krijgen. De Sutter ziet in de gebroken Veronique de dame bij uitstek om Sam van haar drugstroon te stoten en haalt haar na maanden uit afzondering. Maar Veronique heeft andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil kost wat kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen...


'Gent-West', vanaf woensdag 30 januari om 21.30 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers