Ruben Van Gucht van Rio naar 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 12 augustus 2016

Het zijn drukke tijden voor Sporza-journalist Ruben Van Gucht. Na afloop van de Olympische Spelen moet hij zich klaarstomen voor de populairste tv-quiz van Vlaanderen: 'De Slimste Mens ter Wereld'. Samen met Julie Van den Steen en Tomas De Soete verdedigt hij dit najaar de kleuren van de VRT.

Julie Van den Steen toerde afgelopen zomer door Vlaanderen voor de rubriek 'Te Goedkoop Om Waar te Zijn' van '1000 Zonnen'. Sinds 2014 is ze de sidekick van Peter Van de Veire in de ochtend van MNM. Haar tv-carrière begon als dating-expert in 'Café Corsari'. Later dit najaar maakt ze samen met Freek Braeckman 'Truken van de Foor' voor Eén.

De derde deelnemer die de VRT afvaardigt is Tomas De Soete: Studio Brussel-stem, bekend van de Eén-talkshow 'Café Corsari' of gewoon 'Meneer Siska Schoeters'. Benieuwd of Tomas (nog) beter scoort dan Siska in 'De Slimste Mens Ter Wereld' van vorig jaar.

Deze VRT-ploeg zal het opnemen tegen onder andere Olga Leyers, Sam Gooris, Gilles Van Bouwel, Freddy De Vadder en Jan Jaap van der Wal.

'De Slimste Mens ter Wereld', dit najaar opnieuw op VIER.


Lees ook:
Erik Van Looy strikt Freddy De Vadder en Jan Jaap van der Wal
Sam Gooris waagt zich aan 'De Slimste Mens ter Wereld'
Gilles 'De Mol' Van Bouwel naar Woestijnvis
Tom Waes is 'De Slimste Mens ter Wereld'

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers