'Restaurant La Scène moet de deuren sluiten'

woensdag 29 april 2009

Als het van de bezoekers van TV-Visie afhangt, dan moeten Ben en Dominique donderdagavond de deuren van hun restaurant sluiten. Lange tijd leken Chris en Wendy het eerste slachtoffer te worden, maar uiteindelijk keerde het aantal stemmen in het nadeel van Sint-Niklaas.

Met

meer dan 3000 uitgebrachte stemmen is de TV-Visie Poll opnieuw een succes. De hele week leken Chris en Wendy van restaurant 't Gerecht vervoordeeld tot de eerste sluiting. Maar na 'Mijn Restaurant!' van dinsdagavond is het tij beginnen keren. Turnhout eindigt momenteel (donderdagavond) op 49% van de stemmen. Met een nipt verschil kiezen de bezoekers voor het afscheid van Ben en Dominique. Blijkbaar heeft het charme-offensief van Wendy dan toch zijn vruchten afgeworpen.

Of de stem van Vlaanderen hetzelfde resultaat zal oplevert, weten we donderdagavond. Dan maakt Rani De Coninck bekend welk restaurant definitief de deuren moet sluiten!

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': donderdag eerste sluiting: Turnhout of Sint-Niklaas?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers