'Restaurant La Scène moet de deuren sluiten'

woensdag 29 april 2009

Als het van de bezoekers van TV-Visie afhangt, dan moeten Ben en Dominique donderdagavond de deuren van hun restaurant sluiten. Lange tijd leken Chris en Wendy het eerste slachtoffer te worden, maar uiteindelijk keerde het aantal stemmen in het nadeel van Sint-Niklaas.

Met

meer dan 3000 uitgebrachte stemmen is de TV-Visie Poll opnieuw een succes. De hele week leken Chris en Wendy van restaurant 't Gerecht vervoordeeld tot de eerste sluiting. Maar na 'Mijn Restaurant!' van dinsdagavond is het tij beginnen keren. Turnhout eindigt momenteel (donderdagavond) op 49% van de stemmen. Met een nipt verschil kiezen de bezoekers voor het afscheid van Ben en Dominique. Blijkbaar heeft het charme-offensief van Wendy dan toch zijn vruchten afgeworpen.

Of de stem van Vlaanderen hetzelfde resultaat zal oplevert, weten we donderdagavond. Dan maakt Rani De Coninck bekend welk restaurant definitief de deuren moet sluiten!

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Sint-Niklaas?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': donderdag eerste sluiting: Turnhout of Sint-Niklaas?

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers