'Regi's World': start derde seizoen bij JIM

zaterdag 25 augustus 2007

Vanaf 5 september kunnen we voor de derde maal op rij het reilen en zeilen van de bekende DJ/Producer Regi Penxten volgen op JIM. Ook in dit seizoen neemt de veelbesproken docusoap, rond de sympathieke Regi, de kijkers mee op sleeptouw in het drukke bestaan van Regi Penxten.

Dit

seizoen wordt het succesverhaal van Milk Inc. op de voet gevolgd, met als hoogtepunt hun concerten in het Sportpaleis. Maar er is meer, want zo zien we hoe Milk Inc. het er voor de eerste maal vanaf brengt op de Gentse Feesten, wat de Noren precies vinden van hun muziek en hoe er in Chicago gefeest wordt op de deuntjes van Regi en Linda. Elke stap in het productieproces van hun nieuwe single wordt gevolgd en bovendien krijgen we de kans een blik te werpen in Regi's Whisper Studio. Verder zijn we getuige van de opname van de videoclip "I Fail", de hit van Regi en het Scalakoor.

But all work and no play makes Regi a dull boy! Het is vanzelfsprekend dat Regi deze drukke zomer dan ook enkele rustmomenten inlaste. Zo vindt hij sinds kort rust in het klussen in huis, kippenhokken schoonmaken en verse eitjes scharrelen in zijn eigen kippenren. Maar ook de gebruikelijke feestjes en de mooie babes passeren de revue.
En natuurlijk worden we op de hoogte gehouden van Regi's kookkunsten. Zou hij nu al meer dan spaghetti kunnen klaarmaken? En hoe zou het met Wout, papa Jean, medeproducer Filip, manager Michel en Regi's liefdesleven zijn? Dat en nog veel meer vanaf september op JIM.

"Ik vind het echt fantastisch dat de docusoap zo aanslaat en dat er een derde seizoen aankomt. De vorige twee seizoenen zijn voorbij gevlogen en zolang er vraag naar is, laat ik me met heel veel plezier nog een paar jaar volgen"aldus Regi Penxten.

'Regi's World', seizoen 3, vanaf woensdag 5 september bij JIM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financile middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers