Rani De Coninck neemt 'Huwelijk uit Handen' bij VTM

woensdag 29 augustus 2007

Van je trouwdag wil je natuurlijk de mooiste dag van je leven maken. De meeste koppels zijn dan ook maanden bezig met de voorbereidingen en willen elk kledingstuk, elke noot muziek, elke versiering en elk minuscuul hapje zelf gevoeld, geproefd, gekozen en goedgekeurd hebben. Het nieuwe programma van Rani De Coninck kiest echter voor de totaal tegenovergestelde aanpak.

Het

verloofde koppel geeft de organisatie van hun huwelijk volledig uit handen… Terwijl de trouwers in spé genieten van een week vakantie, bereiden gastvrouw Rani De Coninck en haar team –styliste/visagiste Kim Maes en weddingplanner/floraal vormgever Paul Pierre Leysenhet sprookjeshuwelijk voor.

Samen met familie, vrienden, collega's en buren van het paar, zoeken ze uit welk soort feest het koppel graag zou hebben. Welk trouwkleed staat de bruid het best? Waar moet het feest plaatsvinden? Wat staat er op het menu? Hoe wordt de zaal versierd?

De spanning stijgt naarmate de week vordert en de grote dag dichterbij komt, want de hamvraag blijft: Is het koppel gelukkig met de keuzes die anderen gemaakt hebben voor hun mooiste dag? 'Huwelijk Uit Handen' is zonder meer een aanrader voor de kijker die op zoek is naar pure feelgood en grote emoties. 

AFLEVERING 1:
Jurgen en Bianca wonen in Sint-Niklaas en ze hebben samen twee leuke kinderen: Tyson en Tai. Bianca is taxichauffeur in het bedrijf van Jurgen. Ze wonen samen, ze werken samen, het loopt allemaal fantastisch, maar trouwen zou de kers op de taart zijn. Het moet een feest worden om nooit te vergeten. Jurgen en Bianca hebben € 10 000 gespaard voor hun grote dag. Ze willen een origineel huwelijk maar het ontbreekt hen aan inspiratie. Daarom schrijven ze zich in voor het nieuwe trouwprogramma van VTM.

Familie en vrienden zullen hun huwelijk organiseren met de hulp van styliste Kim en weddingplanner Paul Pierre. Jurgen en Bianca worden tot de grote dag in afzondering geplaatst. Dit hadden ze niet verwacht… Familie en vrienden moeten dus zonder medeweten van het koppel over alles beslissen! Hoe zal de trouwjurk eruit zien, waar zal het feest doorgaan, wat staat er op het menu…?

Bianca houdt van spinnen en heksen. Dat zorgt voor inspiratie om van het huwelijk een heel bijzonder feest te maken. Geen uitdaging is te groot. Maar dan loopt het plots mis: Jurgens zus Fanny wordt met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ook met Bianca's moeder Sonja gaat het niet goed: ze mist haar dochter verschrikkelijk en daar bovenop vreest ze dat ze de verkeerde bruidsjurk heeft gekozen… Laat er geen twijfel over bestaan dat dit huwelijk iedereen bloed, zweet en tranen kost…

'Huwelijk uit Handen', vanaf dinsdag 4 september wekelijks bij VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers