Pistice en de zusjes Vinken weggestemd uit 'The Voice van Vlaanderen'

vrijdag 17 februari 2012

Vrijdag was het tijd voor alweer de derde liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Opnieuw waren het de teams van Jasper en Koen die moesten aantreden. En dit keer moest uit elk team één kandidaat wegvallen. Het publiek mocht stemmen, maar de desbetreffende coach mocht finaal de knoop doorhakken. Spannend!

Van 8 naar 6. Dat was de inzet deze week in 'The Voice van Vlaanderen'. Hasselaar Glenn Claes zorgde al meteen voor een emo-moment. Hij droeg zijn eerste nummer, 'The Sound of Silence', op aan de slachtoffers van het Pukkelpopdrama vorige zomer. En meteen na het zingen én later ook backstage hield de jongeman het niet droog.


Het moge wel duidelijk zijn dat de concurrentiestrijd groeit. Na vrijdag blijven nog maar zes kandidaten over. De kelen waren dus extra gesmeed en alle deelnemers zorgden ervoor dat hun performances echt af waren. En dat was maar goed ook. Want de coaches kwam bij wijlen extra kritisch uit de hoek. Zo noemde Alex Bert bijvoorbeeld een 'Elvis in Vegas die The Doors coverde'. En ook Koens uitspraken over het gewicht van Bert waren er niet naast. Collega-coach Natalia liet duidelijk horen dat ze de mening van Koen niet deelde. Gelukkig kon presentatrice An Lemmens de gemoederen bedaren.

Nadat Maxine het laatste optreden van de avond gaf, kregen coaches Koen en Jasper de zware opdracht om elk een kandidaat uit hun team vrij te stellen. Koen stuurde Bert naar de volgende ronde en Jasper koos voor Mayken.

Maar dan moesten er nog twee deelnemers écht uit de wedstrijd gezet worden. En dat lot lag volledig in handen van de kijkers. Het waren uiteindelijk Pistice en de zusjes Vinken die het minste stemmen achter hun naam kregen. Voor hen is 'The Voice van Vlaanderen' dus afgelopen.

Volgende week is er weer een liveshow van 'The Voice'. Dan moeten uit Team Alex en Team Natalia ook twee kandidaten uit de wedstrijd.

TV-Visie was bij de derde liveshow van 'The Voice van Vlaanderen' aanwezig. Je krijgt in de loop van het weekend een pak leuke foto's te zien.

Word fan van TV-Visie op Facebook!


Lees ook:
Weinig interesse voor kandidaten van 'The Voice' in Antwerpen

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers