Pieter en Daisy winnen 'Sterren op de Dansvloer'

zaterdag 10 maart 2007

Na meer dan drie maanden van intense trainingen en na acht live-shows was het tijd voor de finale van 'Sterren op de dansvloer'.

D


e finale ging tussen VTM-nieuwsanker Cathérine Moerkerke en basketballer Pieter Loridon. Na Dina Tersago en Wim Gevaert mogen nu ook Daisy Croes en Pieter Loridon zich de winnaars van 'Sterren op de dansvloer' noemen.

Vorige week moest Marlène de Wouters afscheid nemen van 'Sterren op de dansvloer', zij haalde de finale net niet. De wedstrijd ging wel verder voor Cathérine en Pascal en voor Pieter en Daisy. In de finale moesten de koppels twee keer dansen. Eén dans mochten ze zelf kiezen, de andere dans werd hen opgelegd.

De twee koppels dansten voor de laatste keer de sterren van de hemel, de jury beloonde hen dan ook allebei met goede punten. De voorkeur van de jury ging toch uit naar Cathérine en Pascal, maar de kijkers vonden dat Daisy en Pieter 'King Kong' Loridon de trofee van 'Sterren op de dansvloer' mochten meenemen.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers