Opvolger 'Man Bijt Hond' eind mei op En

dinsdag 13 maart 2012

De Vlaamse pers lekte dinsdag al een aantal plannen van zowel En als het nieuwe VT4. Zo geraakte bekend dat En eind mei al zijn opvolger voor 'Man Bijt Hond' in de strijd gooit. Woestijnvis versterkt op zijn beurt VT4 met een dagelijkse versie van 'De Pappenheimers' en een nieuw seizoen van 'De Mol'.

Nog voor de zomer brengt Eén zijn antwoord op het verdwijnen van 'Man Bijt Hond'. Volgens de krant Het Laatste Nieuws krijgt '1000 Zonnen' deze zomer geen vervolg en wordt de plaats in het programmaschema opgevuld door een nieuw magazine waar ook Sofie Van Moll aan meewerkt. Dit magazine wordt momenteel voorbereid door productiehuis 'De Chinezen', opgericht door drie ex-werknemers van Woestijnvis.


Of 'Man Bijt Hond' mee verhuist naar het nieuwe vT4 is nog lang niet duidelijk. Het paradepaardje van Woestijnvis zou volgens Humo niet meteen een plaatsje in het nieuwe schema krijgen.

Het nieuwe VT4 zou in september om 19.30 uur uitpakken met een dagelijkse talkshow, gevolgd door human interest. Nadien volgt dan een buitenlandse reeks. De avond wordt afgesloten met een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' afgewisseld met een dagelijkse versie van 'De Pappenheimers'.

De nieuwe fictiereeks' Met Man en Macht' zou ook vrij snel een prominente plaats krijgen. In 2013 zou ook het enorm populaire 'De Mol' terug keren op het Vlaamse scherm. Momenteel bekijkt Woestijnvis of een nieuw seizoen zinvol is.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Op weg naar een nieuw VT4

volledig dossier
manbijthond

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor Belgi - Brazili in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine Belgi het grote Brazili bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend Belgi nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers