Oproep: Disney Channel zoekt kandidaten voor 'My Camp Rock'

vrijdag 16 april 2010

Disney Channel is op zoek naar jong talent! Kan jij net zo goed zingen en dansen als Demi Lovato en de Jonas Brothers? Geef je dan nu op voor 'My Camp Rock'. In deze zoektocht gaan presentatoren Dean en Sita op zoek naar de beste Vlaamse en Nederlandse talenten. De winnaar van 'My Camp Rock' wint zijn of haar eigen videoclip op Disney Channel.

Inschrijven kan vanaf 19 april tot en met 30 mei. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en is zingen en dansen je leven? Hoop jij het nieuwe talent van Nederland of Vlaanderen te worden en droom jij van een eigen videoclip? Dan is dit je kans!


Op zaterdag 18 juni is de eerste aflevering van 'My Camp Rock' te zien bij Disney Channel. Naast een tweetal auditierondes gaan er 12 finalisten mee op 'My Camp Rock Bootcamp'. Ze worden hier gecoacht door bekende Nederlandse coaches en krijgen tips uit het vak. Vier finalisten gaan naar 'My Camp Rock Final Jam' en uiteindelijk wordt eind september de winnaar of winnares bekend.

Persbericht Disney Channel
http://www.disneychannel.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Op Interventie' (foto: VTM - © DPG Media 2021)

Inspecteur Dylan is nog maar net gestart in de politiezone CARMA en rolt meteen van de ene oproep in de andere. Samen met inspecteur Jan gaat hij langs in een Genkse hotelkamer die werd vernield door een van de gasten. Het meubilair werd kapotgeslagen, etensresten werden uitgesmeerd op de muren, er liggen sigarettenpeuken op de vloer en de man heeft zelfs geplast op het tapijt.

'Op Interventie', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers