Oproep: Disney Channel zoekt kandidaten voor 'My Camp Rock'

vrijdag 16 april 2010

Disney Channel is op zoek naar jong talent! Kan jij net zo goed zingen en dansen als Demi Lovato en de Jonas Brothers? Geef je dan nu op voor 'My Camp Rock'. In deze zoektocht gaan presentatoren Dean en Sita op zoek naar de beste Vlaamse en Nederlandse talenten. De winnaar van 'My Camp Rock' wint zijn of haar eigen videoclip op Disney Channel.

Inschrijven kan vanaf 19 april tot en met 30 mei. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en is zingen en dansen je leven? Hoop jij het nieuwe talent van Nederland of Vlaanderen te worden en droom jij van een eigen videoclip? Dan is dit je kans!


Op zaterdag 18 juni is de eerste aflevering van 'My Camp Rock' te zien bij Disney Channel. Naast een tweetal auditierondes gaan er 12 finalisten mee op 'My Camp Rock Bootcamp'. Ze worden hier gecoacht door bekende Nederlandse coaches en krijgen tips uit het vak. Vier finalisten gaan naar 'My Camp Rock Final Jam' en uiteindelijk wordt eind september de winnaar of winnares bekend.

Persbericht Disney Channel
http://www.disneychannel.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wanneer Jack Sommersby zijn dorp verlaat om in de Amerikaanse Burgeroorlog te gaan vechten, haalt iedereen opgelucht adem. Sommersby staat in Vine Hill bekend als een moeilijk man, grof, gewelddadig en opvliegend. Ook voor Laurel, zijn vrouw, is zijn vertrek een ware opluchting, ook al moet ze nu alleen de plantage beheren en haar zoontje opvoeden. Vrienden en kennissen helpen haar graag. Vooral dan Orin Meecham, die stilaan van haar is gaan houden en hoopt zijn verdere leven met haar te mogen delen. Maar dan, zeven jaar na zijn vertrek en twee jaar na het einde van de oorlog, komt Jack Sommersby plots weer thuis. Hij lijkt wel een ander mens te zijn geworden, lief, attent, zacht en begrijpend, hardwerkend en succesvol. De ommekeer is zo totaal dat iedereen zich afvraagt of hij wel de echte Jack Sommersby is.

'Sommersby', om 23,40 uur op En.

Dossiers