Oproep: Disney Channel zoekt kandidaten voor 'My Camp Rock'

vrijdag 16 april 2010

Disney Channel is op zoek naar jong talent! Kan jij net zo goed zingen en dansen als Demi Lovato en de Jonas Brothers? Geef je dan nu op voor 'My Camp Rock'. In deze zoektocht gaan presentatoren Dean en Sita op zoek naar de beste Vlaamse en Nederlandse talenten. De winnaar van 'My Camp Rock' wint zijn of haar eigen videoclip op Disney Channel.

Inschrijven kan vanaf 19 april tot en met 30 mei. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en is zingen en dansen je leven? Hoop jij het nieuwe talent van Nederland of Vlaanderen te worden en droom jij van een eigen videoclip? Dan is dit je kans!


Op zaterdag 18 juni is de eerste aflevering van 'My Camp Rock' te zien bij Disney Channel. Naast een tweetal auditierondes gaan er 12 finalisten mee op 'My Camp Rock Bootcamp'. Ze worden hier gecoacht door bekende Nederlandse coaches en krijgen tips uit het vak. Vier finalisten gaan naar 'My Camp Rock Final Jam' en uiteindelijk wordt eind september de winnaar of winnares bekend.

Persbericht Disney Channel
http://www.disneychannel.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Bernard D'hooge, een zeventiger met een beginnende vorm van alzheimer, verdwijnt uit het rusthuis. Is hij weggelopen in een verwarde bui of is er meer aan de hand? Erg gelukkig was Bernard niet in het rusthuis. De verdwijning van Bernard is Nicks eerste zaak na zijn terugkeer bij de Cel Vermiste Personen en ze eist meteen een emotionele tol voor de speurder.

'Vermist', om 22.25 uur op VIER.

Dossiers