Oproep: Disney Channel zoekt kandidaten voor 'My Camp Rock'

vrijdag 16 april 2010

Disney Channel is op zoek naar jong talent! Kan jij net zo goed zingen en dansen als Demi Lovato en de Jonas Brothers? Geef je dan nu op voor 'My Camp Rock'. In deze zoektocht gaan presentatoren Dean en Sita op zoek naar de beste Vlaamse en Nederlandse talenten. De winnaar van 'My Camp Rock' wint zijn of haar eigen videoclip op Disney Channel.

Inschrijven kan vanaf 19 april tot en met 30 mei. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en is zingen en dansen je leven? Hoop jij het nieuwe talent van Nederland of Vlaanderen te worden en droom jij van een eigen videoclip? Dan is dit je kans!


Op zaterdag 18 juni is de eerste aflevering van 'My Camp Rock' te zien bij Disney Channel. Naast een tweetal auditierondes gaan er 12 finalisten mee op 'My Camp Rock Bootcamp'. Ze worden hier gecoacht door bekende Nederlandse coaches en krijgen tips uit het vak. Vier finalisten gaan naar 'My Camp Rock Final Jam' en uiteindelijk wordt eind september de winnaar of winnares bekend.

Persbericht Disney Channel
http://www.disneychannel.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers