Opnieuw een 'Mijn Restaurant!'-koppel uit elkaar

dinsdag 18 januari 2011

Het zijn blijkbaar niet alleen de restaurants die één voor één op de fles gaan. Ook de koppels die ooit deelnamen aan 'Mijn Restaurant!' geven er geregeld de brui aan. Na onder anderen Claudio en Gaëlle uit de tweede reeks en David en Lins uit serie 1 van het populaire programma besloten nu ook Jeroen en Isaura uit reeks drie uit mekaar te gaan.

Het koppel Jeroen en Isaura baatte restaurant Kom'af in Mechelen uit in de derde serie van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Het duo moest als eerste de deuren sluiten. Isaura en Jeroen waren twee jaar een koppel en woonden zo'n viertal maanden samen in een huis dat ze samen hadden gekocht.


Jeroen en Isaura groeiden uit mekaar door zijn drukke agenda. Jeroen ging na 'Mijn Restaurant!' thuis bij mensen koken. Isaura hield zich de laatste nog weinig met de job van Jeroen bezig, wat hij bijzonder spijtig vond. Het paar besloot als vrienden uit mekaar te gaan.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers