Opmerkelijke uitspraak Martine Tanghe op persconferentie 'Help Hati'

woensdag 20 januari 2010

Op donderdag 21 januari maken vtm en VRT een gezamenlijk benefietprogramma voor de slachtoffers van de aardbeving in Hati. Dat project werd dinsdag aan de pers voorgesteld in de gebouwen van de openbare omroep. Gezichten van de uitzending zijn Martine Tanghe (VRT) en Stef Wauters voor vtm. Tanghe verwelkomde haar ex-collega met een opmerkelijke uitspraak.

'Welkom thuis. Het is een bijzonder prettig weerzien na al die jaren. Je vertrek was destijds iets minder prettig', zo verwelkomde Martine Tanghe haar voormalig collega Stef Wauters op de persconferentie van 'Help Haïti'. Wauters reageerde laconiek op de sneer van Tanghe door te zeggen dat hij 'het bijna vergeten was'.


Toen Stef Wauters een dikke 6 jaar geleden de VRT ruilde voor vtm werd hem dat onder anderen door Martine Tanghe zeer kwalijk genomen. En blijkbaar zit het mes nog steeds een beetje in de wonde...

Bron: standaard.be


Lees ook:
VRT en VMMa maken vrijdag 'Radio 1212' voor Hati
'Help Hati': 50 Vlaamse zenders slaan handen in elkaar
TV-Visie steunt 'Help Hati'! Wie doet mee?

DOSSIER: Help Hati - Radio 1212

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers