Op 1 oktober start '100 Hete Vragen'

donderdag 20 september 2007

Vragenrubrieken rond seks en relaties zijn al jarenlang een succesformule op de radio maar ook in vrouwen- en jongerenbladen. 'Honderd Hete Vragen' wil dit vertalen naar televisie. Dit nieuwe KANAALTWEE-programma wordt gemaakt door productiehuis Eyeworks, tevens de makers van het succesvolle 'Open & Bloot'.

P


resentatrice Anke Buckinx (TMF, Q-music) en seks-experte Muriëlle Heymans ('Open & Bloot') kiezen de honderd meest herkenbare, relevante en leuke vragen die kijkers hebben over seks en relaties. Ze krijgen tien weken de tijd om die honderd vragen in de studio van een duidelijk antwoord te voorzien : op een speelse, niet belerende manier.

Deze 'Honderd Hete Vragen' kunnen van uiteenlopende aard zijn. Enkele voorbeelden... Heeft viagra effect op mannen zonder erectieproblemen? Hoe heb je de beste seks als je zwanger bent? Ik wil wel eens een keertje erotisch koken, maar hoe begin ik daaraan? Wat is nu eigenlijk een mooie penis? Hoe kan je spermavlekken gemakkelijk en snel verwijderen? Waaraan kan je een fake orgasme herkennen? Waarom zijn mannen zo dol op borsten? Welke vibrator is de beste om mee te beginnen? Mijn penis is krom, kan daar iets aan gedaan worden? Mijn binnenste schaamlippen zijn te groot, moet ik me schamen? Waarom krabben mannen voortdurend aan hun geslachtsdeel? Als je minder dan twee keer per week seks hebt, is dat dan abnormaal? Wat doen vrouwen verkeerd bij het pijpen? Hoe leer ik lekker vingeren? Hoe krijg je nu in godsnaam die vervelende bh los? Heeft te vaak klaarkomen gevolgen voor je intelligentie?

Wilde verhalen, misverstanden en complete onwaarheden over seks en relaties worden via deze centrale vragenreeks onder de loep genomen. Vaak zal het om heel herkenbare situaties gaan : vragen waar vele mensen mee zitten en waar eindelijk zonder taboes op een volwassen en leuke manier over gepraat wordt.

Interactieve talkshow

Kijkers kunnen hun vragen stellen via e-mail. Maar ook het studiopubliek kan vragen stellen en deelnemen aan het gesprek. Andere gasten zijn nieuwsgierige mannen, vrouwen of koppels die niet te beroerd zijn om iets bij te leren. In de studio wordt een 'testkamer' ingericht die uitnodigt om het één en ander uit te proberen. De nadruk ligt hier absoluut niet op extreme perversiteiten, maar volledig op alledaagse erotische fantasietjes, tips of technieken die het seksleven een boost kunnen geven.

Bekende gast

Elke week ontvangt gastvrouw Anke ook een Bekende Vlaming in haar studio die niet alleen deelneemt aan het studiogesprek, maar doorheen de aflevering ook een aantal 'lastige' vragen krijgt voorgeschoteld.

Presentatrice Anke Buckinx

Deze 27-jarige Limburgse studeerde journalistiek aan de Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Die studie combineert ze met het lesgeven van dictie, voordracht en toneel aan kinderen in de kunstacademie van Maasmechelen. In haar laatste studiesjaar loopt ze stage bij De Morgen en krijgt ze haar eigen rubriek in de jongerenbijlage MIX. Tegelijkertijd doet ze mee aan een talentenjacht van TMF: 'Rate the VJ'. Met succes, want Anke kan meteen aan de slag als presentatrice van 'De Afrekening'. Later volgen ook nog programma's als 'Most Played Top 20' en 'Festivalpower'. Haar hoogtepunt beleeft ze met de TMF-awards 2005 waar ze vier uur lang nationale en internationale artiesten live interviewt vanuit de backstage in het Sportpaleis.

In september 2006 start ze als nieuwslezeres en redactrice bij Q-music. Ondertussen is ze de vaste sidekick in 'Wim Oosterlinck Showtime', elke werkdag tussen 16u en 18u. Maar ze blijft ook haar eerste liefde trouw : schrijven. Al twee jaar pent ze wekelijks een speelse column en maakt ze shopreportages voor Het Belang van Limburg. Daarnaast interviewt ze leuke vrouwelijke BV's voor Flair.

Met 'Honderd Hete Vragen' op KANAALTWEE is Anke aan een gloednieuw televisieavontuur toe. Deze pittige talkshow met een stout randje is op haar lijf geschreven, vindt ze.

'100 Hete Vragen' start op maandag 1 oktober op KANAALTWEE.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 12:30
    Blokken
    02:25
    Journaallus
  • 12:30
    Lentebeelden
    07:30
    Ketnet Junior
  • 12:25
    GameKeepers
    05:00
    Geen uitzending
  • 12:25
    Milo
    05:15
    Geen uitzending
  • 12:30
    GPs: Behind Closed Doors
    03:10
    Geen uitzending
  • 12:05
    Geen uitzending
    08:45
    Wordt aangekondigd
  • 09:05
    Geen uitzending
    14:10
    Ultimate Police Interceptors
  • 12:35
    Married ... With Children
    01:30
    Baywatch
  • 10:00
    Joe
    09:30
    Geen uitzending
  • 11:50
    De Tafel van Gert
    01:45
    Geen uitzending
  • 12:35
    Bones
    02:05
    ER
  • 12:20
    Bar Rescue
    01:20
    Sydney Harbour Force
  • 12:10
    Love Island
    02:55
    Geen uitzending
  • 12:00
    World's Most Evil Killers
  • 10:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 12:30
    Mijn tuin
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 12:15
    Het Weekmenu
    02:20
    Tot op het Bot: Het Varken
  • 11:00
    Premier League
    01:45
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
  • 12:20
    Death in Paradise
    02:10
    The Change
  • 12:15
    Ongehoord Nieuws
    01:42
    NOS Journaal
  • 12:35
    De Geknipte Gast
    01:59
    Nieuwsuur
  • 12:44
    Kindertijd
    02:36
    Podium Zwart Unplugged