Ontdek de nieuwe generiek van 'Thuis'

zaterdag 25 augustus 2007

'Water bij de wijn, troost als medicijn...' Het klikt nu nog volledig onbekend in je oren, maar het is de beginzin van de nieuwe generiek van de populaire En-soap. TV-Visie schreef het afgelopen week al: de soap krijgt niet alleen een nieuw kleedje, ook enkele nieuwe personages...

I


n zijn 13de seizoen ondergaat 'Thuis' een hele opfrisbeurt. Voor de nieuwe titelsong werd zeer verrassend gekozen voor 'Idool'-winaar Peter Evrard en nieuwbakken En-gezicht Sofie Van Moll. De muziek werd geschreven door Steve Willaert (bekend van Stille Waters, Aspe, Halleluja!) en Will Tura. De tekst voor de nieuwe titelsong is van de hand van Frank Dingenen.

Klik HIER en ontdek de nieuwe generiek!

Vanaf maandag 3 september is het nieuwe seizoen bij En te volgen. De makers beloven net zoals de voorbije jaren een aangename mix van spanning, romantiek, drama en humor.

Om het geheugen van de fans op te frissen, herhaalt En de slotaflevering van het 12de seizoen op zondag 2 september om 18.10 uur. Kan u niet wachten? Dan bracht TV-Visie afgelopen week alvast een kort overzicht!

Wat vind jij van de nieuwe generiek? Geslaagd? Laat jouw mening horen in het TV-Visie Forum!

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers