Nieuwe VIJFtv-zenderlook vanaf maandag

vrijdag 24 augustus 2007

Vanaf maandag (27 augustus) ziet VIJFtv er helemaal anders uit: de volledige zenderlook wordt aangepast, n Gene Thomas bijt de spits af als allereerste omroeper op VIJFtv.

D


e nieuwe VIJFtv-look (filmpjes tussen de programma's, aankondiging van de reclameblokken,) werd volledig in eigen huis ontworpen en gefilmd door creative director Steve Brouwers. In Antwerpen en Brussel werden dan vijftien gloednieuwe 'stationidents' gedraaid. De levensechte beelden vallen op door de jonge, dynamische sfeer en de warmte die mensen in een stedelijke omgeving uitstralen.

De nieuwe look en omroep worden niet toevallig nu maandag gelanceerd. "We hebben met de blijvende groei van de zender bewust naar dit moment toegewerkt", zegt VIJFtv-netmanager Lieve Vyverman. "De komst van enkele nieuwe gezichten en programma's zorgen ervoor dat het plaatje bij VIJFtv dit najaar volledig klopt. Daarom krijgt de zender ook een volledig nieuwe look, en een omroepstoel mt een man. Anders zou VIJFtv VIJFtv niet zijn."

Vanaf maandag wordt 'La Chaise' van top-ontwerpers Charles & Ray Eames de vaste stek voor de VIJFtv-omroep met Gene Thomas, Els Tibau en Sophie Dewaele. Netmanager Lieve Vyverman: 'Vrouwen willen ook een man zien in de omroepstoel, en daarom heeft VIJFtv meteen voor een ideale man gekozen: Gene Thomas. Gene is niet enkele jonge papa, succesvolle zanger en voltijds levensgenieter, maar ook de ideale gastheer op VIJFtv. Samen met Els Tibau en Sophie Dewaele heeft VIJFtv meteen ook het juiste antwoord voor kijkers in Vlaanderen: vrouwen weten echt wel waarom."

Naast Gene Thomas zullen ook Els Tibau en Sophie Dewaele voortaan de VIJFtv-programma's aankondigen in de opvallende omroepstoel .

Behalve de films, topseries en reality, zorgen zeven gloednieuwe Vlaamse VIJFtv-progamma's en drie nieuwe seizoenen van VIJFtv-sterkhouders voor een najaar met de meeste en grootste Vlaamse prime time-producties ooit op VIJFtv: Lien Van de Kelder debuteert met 'Outback Luke' in reality vol humor en romantiek, Els Tibau geeft Vlaamse mannen de kans om te ontdekken wat vrouwen echt willen in 'What Women Want', Peter Van Asbroeck maakt het allereerste VIJFtv-kookprogramma 'Peter kookt!', de populairste Vlaamse tante is terug met 'Mama staakt, Tante Kaat waakt!', Sophie Dewaele wordt Vlaanderens 'Trouwplanner', met Marlne de Wouters gaat VIJFtv 'Fit naar School', showmaster Felice geeft opnieuw tot 200.000 euro weg in 'Te Nemen of Te Laten', topstyliste Lien Degol verrast met 'Zo Man, Zo Vrouw', Anne-Marie Gilis presenteert twee keer per week 'Leefwereld' en ook Huisdokter Peter Van Asbroeck komt terug met nieuwe afleveringen.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers