Nieuwe verhalen voor 'Hart voor Mekaar' gezocht!

maandag 10 augustus 2009

Het attractiepark Bobbejaanland opende 's nachts de poorten om de 9-jarige Zevi en zijn klasgenootjes te ontvangen. Voor het jongetje met de extreme vorm van lichtallergie was het de allereerste schoolreis waaraan hij kon deelnemen.

P


olitieman Robert wist niet waar hij het had toen hij door de probleemjongeren, voor wie hij zich buiten de diensturen inzet, verrast werd met de opknapbeurt van het boerderijtje waar hij de tieners opvangt.

De zus van de jonge rapper Andy Sierens zorgde ervoor dat zijn muzikale droom in vervulling ging. Hij kon zijn favoriete song, die hij schreef voor hij kanker kreeg, opnemen in een professionele muziekstudio samen met Hooverphonic. Andy moest de strijd tegen zijn ziekte staken, maar zijn verhaal en zijn muziek raakten Vlaanderen recht in het hart.

Dit zijn slechts enkele van de bijzondere en stuk voor stuk positief ingestelde mensen die centraal stonden in het eerste seizoen van 'Hart voor Mekaar'. Hun vrienden en familie gingen aan de slag met 'Hart voor Mekaar' om hen d dag van hun leven te bezorgen. De ene keer gebeurde dat door hen te bedanken voor hun inspanningen, de andere keer door hun probleem aan te pakken en nog een andere keer door hun diepste wens te realiseren.

Het feel good-programma keert terug met nagelnieuwe afleveringen n met Rani De Conick en Birgit Van Mol als gastvrouwen. Zij zullen elk apart Vlaanderen doorkruisen om er samen met de briefschrijvers voor te zorgen dat die ene bijzondere collega, buurvrouw of vriend(in) d dag van zijn/haar leven krijgt.

Rani en Birgit willen bij deze ook een oproep lanceren voor verhalen voor het 2de seizoen van 'Hart voor Mekaar'. Laat hen weten als jij iemand kent die in de spotlights moet worden gezet. Om welke reden ook.

Stel je vriend, buur of collega voor en vertel waarom die een bezoek verdient en wat er moet gebeuren. En bezorg ook enkele foto's.

Inschrijven kan via http://www.vtm.be/ of je kan schrijven naar Hart voor Mekaar Postbus 950 1800 Vilvoorde.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Humphrey krijgt bezoek van zijn tante, aan wie hij zijn liefde voor het speuren te danken heeft. Plots belandt zij echter zelf in het midden van een moordonderzoek. Ze is getuige van hoe een toerist van zijn balkon wordt gegooid. Humphrey wordt aangevallen op de plaats van het misdrijf en belandt in het ziekenhuis, waar hij quality time doorbrengt met zijn tante, tot ze hem het droeve geheim vertelt dat ze al die tijd had verzwegen.

'Vlaanderen Feest!', om 20.20 uur op En.

Dossiers