Nieuwe verhalen voor 'Hart voor Mekaar' gezocht!

maandag 10 augustus 2009

Het attractiepark Bobbejaanland opende 's nachts de poorten om de 9-jarige Zevi en zijn klasgenootjes te ontvangen. Voor het jongetje met de extreme vorm van lichtallergie was het de allereerste schoolreis waaraan hij kon deelnemen.

P


olitieman Robert wist niet waar hij het had toen hij door de probleemjongeren, voor wie hij zich buiten de diensturen inzet, verrast werd met de opknapbeurt van het boerderijtje waar hij de tieners opvangt.

De zus van de jonge rapper Andy Sierens zorgde ervoor dat zijn muzikale droom in vervulling ging. Hij kon zijn favoriete song, die hij schreef voor hij kanker kreeg, opnemen in een professionele muziekstudio samen met Hooverphonic. Andy moest de strijd tegen zijn ziekte staken, maar zijn verhaal en zijn muziek raakten Vlaanderen recht in het hart.

Dit zijn slechts enkele van de bijzondere en stuk voor stuk positief ingestelde mensen die centraal stonden in het eerste seizoen van 'Hart voor Mekaar'. Hun vrienden en familie gingen aan de slag met 'Hart voor Mekaar' om hen dé dag van hun leven te bezorgen. De ene keer gebeurde dat door hen te bedanken voor hun inspanningen, de andere keer door hun probleem aan te pakken en nog een andere keer door hun diepste wens te realiseren.

Het feel good-programma keert terug met nagelnieuwe afleveringen én met Rani De Conick en Birgit Van Mol als gastvrouwen. Zij zullen elk apart Vlaanderen doorkruisen om er samen met de briefschrijvers voor te zorgen dat die ene bijzondere collega, buurvrouw of vriend(in) dé dag van zijn/haar leven krijgt.

Rani en Birgit willen bij deze ook een oproep lanceren voor verhalen voor het 2de seizoen van 'Hart voor Mekaar'. Laat hen weten als jij iemand kent die in de spotlights moet worden gezet. Om welke reden ook.

Stel je vriend, buur of collega voor en vertel waarom die een bezoek verdient en wat er moet gebeuren. En bezorg ook enkele foto's.

Inschrijven kan via http://www.vtm.be/ of je kan schrijven naar Hart voor Mekaar – Postbus 950 – 1800 Vilvoorde.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

In Kattegat lijkt Ragnar het respect van het volk te zijn kwijtgespeeld. Bjorn, die plannen maakt om een expeditie te leiden naar de Middellandse Zee, is bereid om zijn vader enkele oude schepen te lenen, zodat die opnieuw naar Wessex kan varen. Sigud lokt Ivar uit zijn tent.

'Vikings', om 22.40 uur op CAZ.

Dossiers