Nieuwe namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

dinsdag 3 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Nadat eerder al bekend geraakte dat Jeroen Meus, Natalia, Bart Schols en Philippe Geubels hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', lost presentator Erik Van Looy twee nieuwe namen in 'Gert Late Night'.

Zo doen Mathieu Terryn en Katja Schuurman mee aan de populaire televisiequiz.


Mathieu Terryn is in Vlaanderen vooral bekend als zanger van de popgroep Bazart. De Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice Katja Schuurman was eerder al te zien in 'Crimi Clowns' en neemt binnenkort ook deel aan 'De Battle' op VIER.

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' is vanaf oktober te zien op VIER.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers