Nieuwe namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

dinsdag 3 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Nadat eerder al bekend geraakte dat Jeroen Meus, Natalia, Bart Schols en Philippe Geubels hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', lost presentator Erik Van Looy twee nieuwe namen in 'Gert Late Night'.

Zo doen Mathieu Terryn en Katja Schuurman mee aan de populaire televisiequiz.


Mathieu Terryn is in Vlaanderen vooral bekend als zanger van de popgroep Bazart. De Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice Katja Schuurman was eerder al te zien in 'Crimi Clowns' en neemt binnenkort ook deel aan 'De Battle' op VIER.

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' is vanaf oktober te zien op VIER.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers