Nieuwe namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

dinsdag 3 september 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Nadat eerder al bekend geraakte dat Jeroen Meus, Natalia, Bart Schols en Philippe Geubels hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld', lost presentator Erik Van Looy twee nieuwe namen in 'Gert Late Night'.

Zo doen Mathieu Terryn en Katja Schuurman mee aan de populaire televisiequiz.


Mathieu Terryn is in Vlaanderen vooral bekend als zanger van de popgroep Bazart. De Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice Katja Schuurman was eerder al te zien in 'Crimi Clowns' en neemt binnenkort ook deel aan 'De Battle' op VIER.

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' is vanaf oktober te zien op VIER.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De marginale familie Flodder woont al jaren op een gifbelt, maar kan dankzij de tussenkomst van sociaal werker Sjakie verhuizen naar een leegstaande villa in een residentiële wijk. De drie zonen hebben heel wat op hun kerfstok en dochter Kees neemt het niet zo nauw met de goede zeden. Het zal ma Flodder worst wezen, zolang ze maar illegaal jenever kan stoken in haar kelder. Kees brengt het hoofd van de buurman op hol, terwijl Johnny een verhouding begint met een buurtbewoonster. Haar echtgenoot, een keiharde commandant van een tankbataljon, laat het hier niet bij en begint zijn eigen oorlog tegen de nietsvermoedende Flodders...

'Flodder', om 20.35 uur op Q2.

Dossiers