Nieuw seizoen van 'Huizenjagers' op komst

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

VIER gaat dit najaar weer op huizen jagen. Het vooravondprogramma heeft de afgelopen jaren zijn deugdelijkheid al bewezen en toonde zich een waardige opvolger voor 'Komen Eten', dat nog slechts sporadisch eens terugkeert.

'Huizenjagers' staat bij VIER in de startblokken voor een gloednieuw seizoen dit najaar. De (succes)formule blijft ongewijzigd. Drie makelaars proberen kandidaat-kopers ervan te overtuigen om voor hun pand te gaan.


Zowel bij de makelaars als bij de kandidaten dook er in het verleden al eens een bekende kop op. Denken we maar aan Celien, de dochter van Margriet Hermans of een acteur uit 'De Kotmadam' en Papa Chico. En dat is in dit nieuwe seizoen niet anders. Binnenkort duiken in de reeks onder anderen Pat Krimson en Loredana op. En ook Jeff Hoeyberghs zoekt een nieuwe woonst. Dat weet Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

VIER maakt eind augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je uiteraard alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers