Nieuw seizoen van 'Huizenjagers' op komst

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

VIER gaat dit najaar weer op huizen jagen. Het vooravondprogramma heeft de afgelopen jaren zijn deugdelijkheid al bewezen en toonde zich een waardige opvolger voor 'Komen Eten', dat nog slechts sporadisch eens terugkeert.

'Huizenjagers' staat bij VIER in de startblokken voor een gloednieuw seizoen dit najaar. De (succes)formule blijft ongewijzigd. Drie makelaars proberen kandidaat-kopers ervan te overtuigen om voor hun pand te gaan.


Zowel bij de makelaars als bij de kandidaten dook er in het verleden al eens een bekende kop op. Denken we maar aan Celien, de dochter van Margriet Hermans of een acteur uit 'De Kotmadam' en Papa Chico. En dat is in dit nieuwe seizoen niet anders. Binnenkort duiken in de reeks onder anderen Pat Krimson en Loredana op. En ook Jeff Hoeyberghs zoekt een nieuwe woonst. Dat weet Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

VIER maakt eind augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je uiteraard alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers