Nieuw seizoen van 'Huizenjagers' op komst

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2018

VIER gaat dit najaar weer op huizen jagen. Het vooravondprogramma heeft de afgelopen jaren zijn deugdelijkheid al bewezen en toonde zich een waardige opvolger voor 'Komen Eten', dat nog slechts sporadisch eens terugkeert.

'Huizenjagers' staat bij VIER in de startblokken voor een gloednieuw seizoen dit najaar. De (succes)formule blijft ongewijzigd. Drie makelaars proberen kandidaat-kopers ervan te overtuigen om voor hun pand te gaan.


Zowel bij de makelaars als bij de kandidaten dook er in het verleden al eens een bekende kop op. Denken we maar aan Celien, de dochter van Margriet Hermans of een acteur uit 'De Kotmadam' en Papa Chico. En dat is in dit nieuwe seizoen niet anders. Binnenkort duiken in de reeks onder anderen Pat Krimson en Loredana op. En ook Jeff Hoeyberghs zoekt een nieuwe woonst. Dat weet Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht

VIER maakt eind augustus de najaarsprogrammering bekend. Daarover lees je uiteraard alles op TVvisie.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers