Nieuw seizoen '101 Vragen aan...' in aantocht

zaterdag 29 september 2007

Vanavond duikt Jacques Vermeire op in de VTM-soap 'Wittekerke', maar ook de komiek in hem zit niet stil. Achter de schermen is hij volop aan het werken aan een nieuwe reeks van '101 Vragen aan...', de talkshow die grappige filmpjes van BV's op het scherm brengt.

I


n 'Wittekerke' speelt hij de rol van Etienne, de rijke gentleman die Julia opnieuw doet blozen. Een opdracht die duidelijk naar meer smaakt. In de krant Het Nieuwsblad windt hij er geen doekjes rond: 'Als ze mij zouden vragen om in bijvoorbeeld 'Aspe' mee te spelen, dan zou ik dat zeker overwegen'.

Naast een nieuw seizoen '101 Vragen aan...' is hij binnenkort opnieuw de gastheer van de danswedstrijd 'Sterren op de Dansvloer'. Nog verder in de toekomst ziet Vermeire zichzelf wel een serieuze talkshow presenteren. 'Ik zie het wel zitten om het meer serieuze werk te doen. Maar steeds met een knipoog.', aldus Vermeire.

Bron: Het Nieuwsblad

LEES OOK: Jacques Vermeire vanaf zaterdag in 'Wittekerke'

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers