Nieuw op Vitaya: 'Rock School'

dinsdag 21 augustus 2007

Gene Simmons neemt terug plaats op de schoolbanken en gaat op zoek naar de ideale bandleden om een rockgroepje op te richten. Deze keer gaat Gene op zoek in de middelbare school van Lowestoft, waar de jongeren rebels en opstandig zijn. 'Death to Kiss' staat alvast op het bord geschreven..

D


eze reeks speelt zich af  in de Kirkley Middelbare School in Lowestoft Suffolk. Simmons zal 14- en 15-jarigen onderwijzen en krijgt hulp om de kinderen te motiveren. Hij kan immers rekenen op enkele beroemde vrienden. Er zijn cursussen met de gitarist van Black Sabbath, de legendarische Tony Iommi, en n van de bekendste vrouwelijke bass speelsters, Suzi Quatro.

De 'Rock School' blijkt een levensveranderende onderneming te zijn. De leerlingen leren zich te engageren en leren hard te werken om hun doelen te bereiken. Gene krijgt een band met enkele kinderen, die, net als hij, een niet zo'n welvarende achtergrond hebben.

Aan het einde van de periode, gaat de klas naar LA voor de grootste uitdaging openen voor 'Judas Priest' voor 20 000 hard rock fans.

Zal Gene in staat zijn de klas te laten slagen voor de laatste test? Zal hij hen kunnen omtoveren in een geloofwaardige rockband?

'Rock School', vanaf 4 september 2007 om 21.00 uur op Vitaya.

Persbericht Vitaya
Meer artikels over Vitaya

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers