Nieuw op En: economisch nieuws in 'De Vrije Markt'

dinsdag 4 september 2007

Het was een tijd geleden, maar vanaf 8 september pakt de openbare omroep uit met een gloednieuw duidingsprogramma over de economische actualiteit van de voorbije week. Gemaakt door de nieuwsdienst en afwisselend gepresenteerd door Paul D'Hoore en Guy Janssens. Op zaterdag om 12.45 u. op En, vanaf 8 september.

W


ie zei het ook alweer: 'It's the economy, stupid'. Om maar te zeggen dat het de economie is waarrond alles draait. Regeringscrisis of niet: fabrieken blijven produceren, we blijven met z'n allen naar de winkel gaan en we staan 's ochtends als vanouds weer in de file. Blijven onze pensioenen betaalbaar? En hoeveel kost zo'n regeringscrisis? Moet ik mijn aandelen nu kopen of verkopen? Hebben vakbonden te veel of te weinig macht? En gaat onze auto-industrie failliet of beleeft ze juist een revival?  

In het nieuwe programma 'De Vrije Markt' krijgt de kijker een antwoord op de meest uiteenlopende sociaal-economische vragen. Elke week licht 'De Vrije Markt' de sociaal-economische actualiteit van de voorbije week door. Met actoren die ertoe doen, zoals bedrijfsleiders, vakbondsverantwoordelijken of bankiers, bespreken Paul D'Hoore en Guy Janssens de problemen op de werkvloer, nieuwe producten op de markt, de betaalbaarheid van onze pensioenen, enz. 

Elke vrijdag brengt de nieuwe Radio 1 in 'Vandaag' tussen 18 en 19 uur een economische reportage over dezelfde thema's als 'De Vrije Markt' op zaterdag op En. 'De Vrije Markt' is ook heel de week lang on demand te bekijken op vrtnieuws.net

'De Vrije Markt', zaterdag om 12.45 uur op En.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers