Najaar Vitaya: 'Tuindromen Met Mark' komt terug

woensdag 22 augustus 2007

In 'Tuindromen Met Mark' brengt Mark Demesmaeker de Vitaya kijkers wat bij over de wondere wereld van tuinbeleving. De tuinliefhebbers worden weer op hun wenken bediend.

I


n 'Tuindromen met Mark' staat niet het tuinieren op zich centraal, wel ligt de nadruk op vakwerk en hoe daar optimaal van te genieten. Leer genieten van je eigen tuin en het omringende groen.

De tuin is tegenwoordig een verlengstuk van de woning. 'Tuindromen met Mark' rekt het concept 'tuin' zover het kan. Het gaat hier niet alleen om bloemen en planten, maar ook over beleefelementen, traditionele tuinen, bijzondere projecten enz.

Mark Demesmaeker is een ervaringsdeskundige die de kijkers ongetwijfeld informeert en warm maakt om de vingers groen te laten kleuren.

'Tuindromen Met Mark', vanaf 9 september 2007 om 19.35 uur op Vitaya.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers