Najaar 2007: nieuwe vrijdag is showavond

donderdag 6 september 2007

De nieuwe vrijdag werd vorige week al ingezet door VTM, dat evenwel een valse start nam met de show 'Ranking The Stars' en nieuwe van 'De Kotmadam'. Morgen gaat ook En van start met een gloednieuwe show. VT4 en KANAALTWEE nemen wegens het showgeweld morgen een snipperdagje en zenden enkel films uit.

<


STRONG>En

20.45 uur: 'De Provincieshow', een gloednieuwe talentenjacht dat een strijd tussen provincies zal worden. Presentatie is in handen van een nieuw En-gezicht: Peter Van de Veire. Ook wel bekend van Studio Brussel.
22.05 uur: 'Primeval', gloednieuwe avonturenreeks

VTM

20.35 uur: een nieuwe aflevering van Jeanne 'De Kotmadam'
21.10 uur: 'Ranking The Stars' met Sergio, 9 vrouwen en 2 borsten (waarachter je een zekere Vanessa Hoefkens kunt zien).

VijfTV

19.45 uur: 'Instant Beauty Queen', nieuwe afleveringen van het makeoverprogramma

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopi ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers