Najaar 2007: jouw nieuwe maandagavond

zondag 2 september 2007

Deze week begint het nieuwe tv-seizoen met de terugkeer van een aantal vertrouwde programma's en met een hele resem nieuwe programma's. TV-Visie zet voor jou de nieuwe programma's van de grootste Vlaamse zenders op een rijtje. Op maandag schotelen de zenders je volgende programma's voor.

<


STRONG>En

De nieuwe maandagavond van En begint met de terugkeer van 'Blokken', het programma dat een stuk onderdeel van vele woonkamers is geworden. Na 'Het Journaal' ziet de avond er helemaal nieuw uit.

19.40 uur: 'Man Bijt Hond' is terug met hun eigen kijk op de actualiteit van de dag.
20.10 uur: 'Thuis' gaat verder waar het vorig seizoen stopte. Overleeft iemand de brand?
20.40 uur: 'De Grote Oversteek': een nieuwe, achtdelige docuserie over een sociaal experiment, waar een 'dorp zonder vrouwen' en een 'dorp zonder mannen' ontstaat.
21.30 uur: 'Het Leven Zoals Het Is: Spoedgevallen'.
22.05 uur: '10 Jaar Man Bijt Hond' met Sven Speybrouck.

Canvas

Canvas doet niet mee aan de tsunami van nieuwe programma's. Enkel 'Ter Zake' is er terug met gewone afleveringen die inspelen op de actualiteit.

VTM

Na de volledig nieuwe namiddag met 'Zorro', 'Lou Grant' en 'All Saints' staan 'De Perfecte Keuken' (17.25 uur) en 'Splash!' (17.55 uur) terug op hun vaste plaats. Nieuw in de vooravond is 'Zoom' om 17.40 uur, het fel gesubsidieerde tienernieuws waar VTM nu mee uitpakt. Na de herhaling van 'De Kotmadam', 'Het Nieuws' en 'Sketch Up' begint de gloednieuwe VTM-avond. Al zijn het maandag vooral vertrouwde programma's die een nieuw seizoen starten.

19.55 uur: 'Familie' start met zijn nieuwe seizoen. Voor wie heeft Rob nu gekozen?
20.35 uur: 'Boer Zkt. Vrouw' begint met de traditionele brievenaflevering. Welke boeren mogen verder zoeken naar hun ideale vrouw op televisie, en welke moeten met schaamrood op de wangen toegeven dat ze niet al te veel brieven hebben gekregen?
21.40 uur: 'Aspe'. Inspecteur Van In en zijn vrouw gaan terug het Brugse misdaadmilieu te lijf.

KANAALTWEE

Ook op KANAALTWEE wijzigt de vooravond, met 'Home And Away' al om 17.55 uur gevolgd door 'Charmed' om 18.25 uur. Daarna volgt een nieuwe maandagavond met totaal verschillende programma's.

19.20 uur: 'World's Most Amazing Video's', spectaculaire beelden van rampen en spectaculaire stunts.
20.05 uur: 'The Simple Life' brengt Paris Hilton en haar vriendin terug op televisie, voor wie er geen genoeg kan van krijgen.
20.35 uur: 'Bones' is terug, met nieuwe moordzaken.
21.30 uur: de film 'Ocean's Eleven' sluit de KANAALTWEE avond af.


VT4

Ook VT4 start met een tienerjournaal: 'JAM'. Het wordt uitgezonden om 17.00 uur, net voor de komische serie 'Hannah Montana'. Na enkele herhalingen van sitcoms volgt om 20.35 uur de nieuwe reeks van 'Lost'. De seizoensfinale van 'Jericho' om 22.15 uur mag de VT4 avond afsluiten.

VijfTV

VijfTV mocht vorige week het nieuwe seizoen al openen, maar toch komen ze morgen nog met een nieuw programma 'Niets Om Aan Te Doen' om 20.40 uur. Het stylingmagazine geeft hulp aan mensen die niets meer hebben hangen in hun kleerkast.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers