'Mijn Restaurant': wie sluit als eerste de deuren?

zondag 6 april 2008

De spanning stijgt voor de koppels uit het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant'. Welke restaurant moet als eerste zijn deuren sluiten? Wie valt als eerste af en ziet zijn levensdroom veel te snel eindigen? Laat tv-kijkend Vlaanderen zich leiden door alle intriges of wordt het resultaat van de voting enkel beslist door de smaakpapillen?

Binn

enkort kennen we de eerste afvaller. Voor wie is het sprookje definitief over en uit? Zijn Pieter en Ghislaine uit Oostende de eerste slachtoffers? Of komen de meisjes uit Hasselt toch nog ervaring te kort om de boel te runnen? Speelt het eigenwijs gedrag van David en Lindsay uit Antwerpen een grote rol? En kunnen de twee schoonbroers uit Gent de stress van hun eigen restaurant wel aan? Of zijn het toch moeder en zoon uit Leuven die als eerste het onderspit moeten delven?

Veel vragen, maar uiteindelijk beslist de kijker binnenkort voor wie de droom definitief over is. TV-Visie wil nu al weten wie jouw favoriet koppel is! Maak je keuze en stem in onze TV-Visie Poll over 'Mijn Restaurant'!

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers