'Mijn Restaurant': Red Pepper-souschef stapt op
Als de Red Pepper in Oostende terug open zou gaan op 28 mei, dan zal het zonder souschef Patrick 'Piet Piraat' Pede zijn. Pede is het afgestapt omdat hij naar eigen zeggen slecht behandeld is.
P
atrick Pede was de man die in 'Mijn Restaurant' de langoustines te lang in de oven had laten staan. Bovendien heeft nieuwe chefkok Nikolas Verdin in Het Nieuwsblad laten optekenen dat de souschef te weinig kennis en ervaring zou hebben. Pede neemt deze uitspraken niet en stapt dus op.
Volgens de souschef is hij verantwoordelijk voor het overgrote deel van het werk: "Ik doe alle voorbereidingen, hij heeft het maar af te werken. Op televisie lijkt het allemaal mijn fout."
Patrick benadrukt dat hij niet boos is op uitbaters Pieter en Ghislaine, maar hij wil niet meer in de Red Pepper werken. "Ik heb daar elke dag 14 uur in de keuken gestaan, overlevend op een half broodje américain of een hamburger. Ik stond in de keuken terwijl Nikolas met een gocart door Oostende ging rijden om de show te stelen. Ik word op tv afgeschilderd als een chichiboy die er niets van kent en dat terwijl ik al sinds mijn achttiende in de keuken sta. Ik hoop dat Nikolas het goed doet in de Red Pepper, maar zijn agressieve gedrag moet hij laten vallen."
Bron: Het Nieuwsblad
Geef jouw mening! Welke Vlaamse zender is jouw favoriet dit voorjaar?
Stem NU in de TV-Visie Poll