'Mijn Restaurant' over en uit voor Antwerpen?

zondag 11 mei 2008

Het ziet er niet goed uit voor Lins en David uit Antwerpen... Althans als we de polls op het internet mogen geloven. Hun Antwerps restaurant Matizze moet het opnemen tegen topfavoriet Hasselt en dat lijkt een onhaalbare kaart te worden. Stephanie en Yanaika lijken in een rechte lijn door te stoten naar de finale...

Wie

speelt de grote finale van het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant'? In Leuven zijn Jelle en Micheline al gerustgesteld, maar in Antwerpen en Hasselt wordt nog met man en macht gewerkt om een finaleplaats te veroveren.

Als we de internetpolls mogen geloven, dan ziet het er helemaal niet goed uit voor Antwerpen. Net zoals de voorbije weken polsen we onze lezers om hun mening te geven in de TV-Visie Poll. David en Lins krijgen (voorlopig) slechts 10% van de stemmen. Hasselt daarentegen staat al sinds vrijdagavond op kop met maar liefst 90%. De voorbije weken voorspelde de TV-Visie Poll altijd de uiteindelijke winnaar/verliezer.

Niet alleen bij ons, maar ook andere websites tonen een gelijkaardige uitslag. Op HLN.be kiest 67% voor Hasselt tegenover 11% voor Antwerpen. Een minder afgetekend beeld bij Destandaard.be, maar daar is de vraag ook anders gesteld. Wie mag 'Mijn Restaurant' winnen? Hun lezers verkiezen Leuven (58%) boven Hasselt (31%) en Antwerpen (10%).

David en Lins hebben nog een week tijd om het tij te keren. Tot zaterdag 17 mei kan er gestemd worden wie het tweede finaleticket krijgt. Stemmen kan door 'antwerpen' of 'hasselt' te sms'en naar 3274 of te bellen naar 0905/53.00.01 (Antwerpen) of 0905/53.00.02 (Hasselt). Door te stemmen bepaalt u wie een tweede finaleticket krijgt! 

Wie speelt samen met Leuven de grote finale? Antwerpen of Hasselt?
Stem NU
in de TV-Visie Poll

Jouw mening over de finale van 'Mijn Restaurant', bezoek het TV-Visie Forum

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluwé en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers