'Mijn Restaurant': Gent moet zijn deuren sluiten!

donderdag 17 april 2008

Vlaanderen heeft gekozen! Wat onze TV-Visie Poll de voorbije dagen al duidelijk aangaf, is nu ook gebeurd. Het Gentse restaurant van Kris en Angelo heeft zijn deuren moeten sluiten. Tranen in Gent, Champagne in Leuven!

H


et spel is dus gespeeld voor Kris en Angelo. Aan hun levensdroom, een eigen restaurant winnen, komt abrupt een einde. De twee schoonbroers uit Gent konden Vlaanderen niet overtuigen. De koppigheid van Kris en Angelo heeft hen de das omgedaan. Het Gentse duo ging meermaals in tegen de adviezen van de culinaire jury.

Ook Vlaanderen kon hun eigengereidheid niet appreciëren. De voorbije week werd al snel duidelijk dat Gent moest sluiten. Nooit eerder werd er zo massaal gestemd in onze TV-Visie Poll. Ruim 60% voorspelden de sluiting van het Gentse restaurant.

In Leuven werd er opgelucht gereageerd na het bekendmaken van het verdict. Micheline en Jelle lieten de champagnekurken knallen. Jelle telefoneerde ook even naar Gent om Chris en Angelo een hart onder de riem te steken.

Volgende week worden de twee nieuwe genomineerden bekendgemaakt. Het wordt bang afwachten voor de vier overblijvende restaurants of zij erbij zullen zijn.

STEM in de nieuwe TV-Visie Poll: Wie is jouw favoriet in 'Sterren op de Dansvloer'?

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers