'Mijn Restaurant!': Exquisa krijgt goede evaluatie

donderdag 8 mei 2008

Na de sluiting van de Red Pepper in Oostende, zijn er nu nog 3 restaurants in de running voor een finaleplaats in 'Mijn Restaurant!': d' Hoogeschool in Leuven, Matizze in Antwerpen en Exquisa in Hasselt. Donderdag zullen Christel Cabanier, Dirk De Prins en de gevreesde Peter Goossens beslissen welk van deze 3 restaurants een ticket voor de finale zal bemachtigen.

D


e zenuwen beginnen steeds meer voelbaar te worden bij de kandidaten. Dat was zeker het geval bij Stefi van Exquisa toen ze de jury op bezoek kreeg. Volgens jurylid Cabanier was ze zo zenuwachtig dat ze fouten begon te maken en heeft ze haar zelfs moeten kalmeren.

Maar een nog groter probleem waren de lange wachttijden bij Exquisa. De gasten moesten zo'n veertig minuten wachten op hun voorgerecht en daarna nog eens veertig minuten op hun hoofdgerecht. De oorzaak hiervan is het personeelstekort in de keuken, een man extra zou er wel eens wonderen kunnen verrichten.

Ondanks de wachttijden velde de jury toch een positief oordeel. Volgens hen is Exquisa verbazend goed geŽvolueerd. Net zoals bij de andere twee restaurants is er de wil om een hoog niveau te halen en zo goed mogelijk werk af te leveren. Maar dit gaat met vallen en opstaan.

Bron: hbvl.be

Wie speelt samen met Leuven de grote finale? Antwerpen of Hasselt?
Stem NU
in de nieuwe TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers