'Mijn Restaurant!': Exquisa krijgt goede evaluatie

donderdag 8 mei 2008

Na de sluiting van de Red Pepper in Oostende, zijn er nu nog 3 restaurants in de running voor een finaleplaats in 'Mijn Restaurant!': d' Hoogeschool in Leuven, Matizze in Antwerpen en Exquisa in Hasselt. Donderdag zullen Christel Cabanier, Dirk De Prins en de gevreesde Peter Goossens beslissen welk van deze 3 restaurants een ticket voor de finale zal bemachtigen.

D


e zenuwen beginnen steeds meer voelbaar te worden bij de kandidaten. Dat was zeker het geval bij Stefi van Exquisa toen ze de jury op bezoek kreeg. Volgens jurylid Cabanier was ze zo zenuwachtig dat ze fouten begon te maken en heeft ze haar zelfs moeten kalmeren.

Maar een nog groter probleem waren de lange wachttijden bij Exquisa. De gasten moesten zo'n veertig minuten wachten op hun voorgerecht en daarna nog eens veertig minuten op hun hoofdgerecht. De oorzaak hiervan is het personeelstekort in de keuken, een man extra zou er wel eens wonderen kunnen verrichten.

Ondanks de wachttijden velde de jury toch een positief oordeel. Volgens hen is Exquisa verbazend goed geëvolueerd. Net zoals bij de andere twee restaurants is er de wil om een hoog niveau te halen en zo goed mogelijk werk af te leveren. Maar dit gaat met vallen en opstaan.

Bron: hbvl.be

Wie speelt samen met Leuven de grote finale? Antwerpen of Hasselt?
Stem NU
in de nieuwe TV-Visie Poll

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers