'Mijn Restaurant!' draait op groene stroom

woensdag 22 april 2009

De bewustwording van energiebesparing werd ook in 'Mijn Restaurant!' ingevoerd. De koppels moesten ervoor zorgen dat het energieverbuik in hun restaurant zo laag mogelijk wordt gehouden. Alle restaurants zijn trouwens voorzien van groene stroom.

'


Handige Harry' Chris liet zijn creatieve kant spreken en plaatste het bovenstuk van zijn mixer op een boormachine die op batterijen werkt.

Ann en Tom plaatsten een boompje voor hun restaurant in Sint-Truiden. Meer specifiek een kerselaar. Sint-Truiden is d plaats van deze bomen. Overal kan je ze terugvinden. Zelfs in de naam die Ann en Tom voor hun restaurant kozen. De naam 'Bigarreaux' komt eigenlijk van een kersensoort die heel kenmerkend is voor de stad Sint-Truiden.

En van de kandidaten van 'Op Zoek Naar Maria' werkt nu als kelner in Sint-Niklaas. Kayna (bijgenaamd Kat) nam deel aan de preselecties maar daar is het helaas ook bij gebleven. Daarom zingt ze nu volop mee tijdens de mise-en-place met haar MP3-speler.

Zoals wel meer mensen is ook Galle verslaafd aan snoep. Maar het nieuwe pastarecept dat Claudio speciaal voor haar bedacht had was nt iets beter. In Diest heerst dan weer romantiek. Chef Adi bakte een speciale cake volgens een geheim recept. Dat was voor Rebekka een meevaller.

Je kunt nu trouwens tijdens de Lunch en het avondeten ook de restaurants live volgen op het internet, als je hier klikt.

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers