Mathias Coppens is nieuwkomer Dedecker in 'Aspe 3'

donderdag 23 augustus 2007

Met het vertrek van Bruynooghe is er een plaats vrijgekomen in het rechercheteam van hoofdinspecteur Van In. Die wordt ingevuld door Mitch Dedecker, een jonge inspecteur die tot nu bij de lokale politie van Molenbeek heeft gewerkt.

Dede

cker is ambitieus, koppig en heeft een grote mond. Door zijn impulsief gedrag maakt hij zich niet onmiddellijk sympathiek bij Van In. Dedecker heeft hier zijn eigen verklaring voor: de hoofdinspecteur voelt zich bedreigd door de jonge garde die vertegenwoordigt.

Met zijn politiepartner Carine Neels klikt het de eerste dagen tot hij haar zijn grote geheim verklapt. Vanaf dan lopen de spanningen tussen twee zeer hoog op en doet Neels er alles aan om Dedecker binnen het team isoleren. Het wordt voor hem dan ook een echte opgave om aanvaard te worden een echt lid van het opsporingsteam van Van In.

Mathias Coppens neemt de rol van Mitch Dedecker voor zijn rekening. We kennen hem vooral als presentator van de VTM-programma's 'Beauty & de Nerd', 'GodzijDank', 'De Slechtste Chauffeur Van Vlaanderen', 'Houd De Dief!' en 'De Meest Identieke Tweeling'. Mathias verdiende ook zijn sporen als regisseur en KANAALTWEE maakte hij samen met zijn neef Dieter de veelgeprezen roadmovie Poolreizigers'. Mathias Coppens zal ook in het vierde seizoen van 'Aspe' gestalte geven aan Mitch Dedecker.

'Aspe3', vanaf 3 september, iedere maandag bij VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers