'Man Bijt Hond' verder zonder 'vrienden van de pozie'

woensdag 8 augustus 2007

In het nieuwe seizoen van het populaire En-magazine 'Man Bijt Hond' krijgt de afsluiter 'vrienden van de pozie' geen vervolg. Dat maakte oppervriend van de pozie, Wim Helsen zelf bekend in 'Zomer 2007'.

'


Dag vrienden van de pozie', een begroeting die het afgelopen jaar uitgroeide tot n van de bekendste zinnen op televisie. Het was cabaretier Wim Helsen die sinds september 2006 de En-kijker op deze manier begroette. Zijn gedichten op het einde van 'Man Bijt Hond' groeide uit tot n van de tv-hypes van het afgelopen seizoen.

Maar stoppen op een hoogtepunt is ook een kunst en dat heeft men bij 'Man Bijt Hond' altijd goed begrepen. Wim Helsen heeft te weinig tijd voor televisiewerk en zijn rubriek keert in september dus niet terug in het tiende seizoen van 'Man Bijt Hond'. 

 

LEES OOK: 10 jaar 'Man Bijt Hond': opsporing verzocht

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers