Maak kennis met de cast van 'Ketnet Musical: Knock-out!'

zaterdag 9 november 2019
Foto: © Ketnet/Studio 100 2019

Voor het zesde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar om een gloednieuwe Ketnet Musical op touw te zetten.

De vorige edities, 'Kadanza', 'Kadanza Together', 'Unidamu', 'Team U.P.' en 'TROEP!', werden enorm gesmaakt door jong en oud: de musicals werden beloond met verschillende Gouden K’s en de televisiereeksen waren succesvol.


Dit jaar speelt de musical zich volledig af in 'Campus 12'-sfeer, niemand minder dan Nina Rey, Jasper Heyman, Lennart Lemmens en Naomi Janssens van 'Campus 12' zullen de volwassen rollen op zich nemen. De tweede volwassen hoofdrol zal vertolkt worden door Goele De Raedt bekend van 'Ketnet Musical: Team U.P.'. De presentatie van Ketnet Musical is dit jaar in handen van Zita Wauters en Giovanni Kemper.

De regisseur van dienst is opnieuw Tijl Dauwe, hij krijgt dit jaar de hulp van twee gloednieuwe juryleden: Stien Edlund en Redouan Ait Chitt. Stien is een heus Instagram- en TikTok-fenomeen. Met haar 2,5 miljoen volgers op TikTok is ze de nummer 1 in de Benelux en bereikt ze dagelijks enorm veel kinderen met haar challenges, pranks en vlogs. Redouan is een gekende en talentvolle Nederlandse breakdancer, zo won hij onlangs nog de Zwaan voor indrukwekkendste dansprestatie, een belangrijke dansprijs in Nederland. Samen hebben zij de uiteindelijke cast van 25 jongeren samengesteld. In de finaleshow krijgen zij de hulp van niemand minder dan Gert Verhulst om te beslissen wie de felbegeerde hoofdrollen in de wacht slepen.

Het verhaal
Met de hulp van 'Campus 12' probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletclub, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

'Ketnet Musical': het verloop
Op zondag 1 december omstreeks 8.30 uur is het dan eindelijk zover. We komen tijdens de Finaleshow te weten wie de hoofdrollen op zich zullen nemen. Welke scènes zullen ze spelen en welke performance zal de cast brengen? Dit en nog veel meer verrassingen mogen de Ketnetters verwachten tijdens de Finaleshow van 'Ketnet Musical: Knock-out'.

Op zondag 8 maart is de première van 'Ketnet Musical: Knock-out' in het Plopsa Theater in De Panne. Hierna volgen zaalshows in het Ethias Theater te Hasselt, Het Capitole in Gent, Het Kursaal Oostende en de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Ketnet Musical online

Ook online kom je alles te weten over 'Ketnet Musical':

- Ketnet.be voor alle informatie over de programma’s rond Ketnet Musical.
- Op het YouTube-kanaal van Ketnet Musical zijn er extra's te vinden van de tv-shows, o.a. vlogs, challenges, behind-the-scenes-fragmenten, enz)
- Voor alle updates en nieuws is er de Facebookpagina van Ketnet Musical.
- Praktische informatie over de zaalshows is te vinden op www.ketnetmusical.be

De cast van 'Ketnet Musical: Knock-out'

Alexander Smeyers – Lovenjoel – 16 jaar
Amaury De Wilde – Brasschaat – 13 jaar
Britt Bellens – Herselt – 16 jaar
Camille Hennes – Rotselaar – 13 jaar
Dieter Geens-Hemeleers – Beringen – 12 jaar
Emilie Elisabeth – Elewijt – 14 jaar
Fien Baeck – Buggenhout – 13 jaar
Finn Teerlinck – Sint-Niklaas – 12 jaar
Hazal Caglar – Merksem – 11 jaar
Jarko Bosmans – Putte – 16 jaar
Jonathan De Grefte – Kortenberg – 15 jaar
Julie Mortelmans – Reet – 11 jaar
Lars Rogiers – Oostkamp – 13 jaar
Lena Peeters – Bornem – 16 jaar
Leonie Van Gool – Affligem – 13 jaar
Liv De Backer – Dendermonde – 16 jaar
Melanie Amollo – Mechelen – 15 jaar
Nicolas Marsoul – Keerbergen – 13 jaar
Pau Stuyck-De Graef – Merksem – 16 jaar
Robbe Christiaens – Hertsberge – 15 jaar
Sepp Mertens – Rijkevorsel – 11 jaar
Thomas Baart – Anzegem – 13 jaar
Thomas Wouters – Edegem – 14 jaar
Xan Tonnelier – Laarne – 14 jaar
Yoni Van Ingelgem – Sint-Amands – 13 jaar

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers