Line Pillet vervoegt cast van 'Vermist'

maandag 10 augustus 2015

Actrice Line Pillet (24) vervoegt vanaf het zevende seizoen de cast van 'Vermist'. Dat seizoen wordt momenteel in en rond Antwerpen opgenomen. Pillet is nog relatief onbekend.

Line Pillet acteerde reeds verschillende films en tv-series. Cinemaliefhebbers kennen haar uit 'Little Black Spiders' van Patrice Toye. Op tv was ze ondermeer al in 'Aspe' te zien.


'Vermist' heeft ook een nieuwe regisseur. Hans Herbots heeft het stokje overgenomen van Jan Verheyen. Die heeft het momenteel te druk met de Kampioenenfilm. 'Vermist' zal er met de nieuwe regisseur ook een beetje anders uitzien. Zo zal de reeks filmischer aandoen en er een stuk rauwer uitzien. Wanneer de nieuwe reeks afleveringen wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

 

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers