Line Pillet vervoegt cast van 'Vermist'

maandag 10 augustus 2015

Actrice Line Pillet (24) vervoegt vanaf het zevende seizoen de cast van 'Vermist'. Dat seizoen wordt momenteel in en rond Antwerpen opgenomen. Pillet is nog relatief onbekend.

Line Pillet acteerde reeds verschillende films en tv-series. Cinemaliefhebbers kennen haar uit 'Little Black Spiders' van Patrice Toye. Op tv was ze ondermeer al in 'Aspe' te zien.


'Vermist' heeft ook een nieuwe regisseur. Hans Herbots heeft het stokje overgenomen van Jan Verheyen. Die heeft het momenteel te druk met de Kampioenenfilm. 'Vermist' zal er met de nieuwe regisseur ook een beetje anders uitzien. Zo zal de reeks filmischer aandoen en er een stuk rauwer uitzien. Wanneer de nieuwe reeks afleveringen wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: nieuwsblad.be

 

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers